Cum i s-a schimbat viața Andreei Ibacka de când a devenit mămică! Fetița ei nu adoarme până când Cabral nu ajunge acasă

Publicat: 16/03/2020 | 20:46

Înainte de apariția pandemiei de coronavirus în România, Andreea Ibacka, soția prezentatorului Cabral, de la Pro Tv, a povestit despre cât de magică și liniștită este viața în trei. Atât actrița, cât și carismaticul prezentator sunt fascinați și dedicați complet lui Namiko, în vârstă de un an și trei luni.

Într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, actrița a povestit despre schimbările radicale din viața ei. Pe plan profesional, aceasta se axează design-ului interior, pentru care a dezvoltat o mare pasiune din timpul amenajării noii lor locuințe. Pe plan familial, Andreea Ibacka se declară împlinită și ”în liga profi cu cearcănele”.

”Oricâtă documentare ai face înainte, la primul copil nu prea știi de capul tău preț de vreo câteva luni, până intri în ritm. Schimbările sunt copleșitoare din toate punctele de vedere, iar hormonii fericirii fac o lume întreagă să se învârtă în jurul micului suflețel. A crescut foarte frumos, este sănătoasă, mereu veselă, super sociabilă. Suntem foarte norocoși și recunoscători pentru tot ce trăim alături de ea. Agitația e firească la vârsta ei. Iar dacă mai aude și vreun ritm antrenant în boxe, n-o putem opri din dans. Are deja un playlist preferat, asta fiindcă muzica e pentru ea o bucurie pură. Cearcăne aveam deja, doar că de câteva luni am trecut în liga profi. Nopțile sunt încă destul de zbuciumate. Ba câte o măsea, ba câte un salt mental, ba câte o alăptare nocturnă. Sau două – trei – patru…”, a mărturisit Andreea Ibacka.

Namiko nu adoarme noaptea fără Cabral

În interviu, Andreea a mărturisit că Namiko este fermecată de prezența tatălui său și nu adoarme până când acesta nu ajunge acasă să o legene să-i cânte și să o țină în brațe.

”În perioada acesta (n.r. Cabral) filmează foarte mult pentru „Ce spun românii”, însă Namiko nu vrea să adoarmă până nu ajunge și el acasă. Și-au făcut un ritual al lor, dansează câteva minute cu ea în brațe, aproape în fiecare seară o adoarme așa. Băița e deja rezolvată atunci când ajunge el acasă, însă în primele săptămâni cu pitica era mai curajos decât mine, de la el am deprins tehnica.”, a mai spus actrița.

 Andreea Ibacka a început un vlog de bricolaj

”Și-a găsit un loc firesc în viața mea odată cu șantierul prin care a trecut spațiul nostru locativ. Am documentat foarte bine treaba vreme de 2 ani, am renovat încă vreo 2 (tot ani) și pe parcurs m-am trezit că îmi și place să fac asta.”, a mărturisit actrița.

De asemenea, Andreea a mărturisit că pregătește surprize fanilor și pe plan actoricesc. Întregul interviu cu soția lui Cabral Ibacka îl puteți urmări aici.