Cum i-ar fi dat Bianca Drăgușanu programul peste cap lui Gabi Bădălău

Publicat: 16/05/2021 | 23:11

Bianca Drăgușanu a făcut o vizită-fulger acasă la Gabi Bădălău chiar în prima zi a weekend-ului și i-ar fi dat peste cap planurile omului de afaceri. Potrivit informațiilor noastre, fiul fostului ministru al Economiei ar fi trebuit să dea o fugă la Constanța, pentru că avea program stabilit cu cei doi copii pe care-i are cu Claudia Pătrășcanu, doar că totul s-a anulat. A petrecut cu Bianca, iar CANCAN.RO a obținut imagini și detalii pe care vi le prezintă în exclusivitate.

Gabi Bădălău cu siguranță știe că ”în dragoste și în război totul e permis”, tocmai de aceea ar fi sărit peste programul pe care-l avea stabilit cu fiii lui, aflați la Constanța, alături de mama lor, Claudia Pătrășcanu. Omul de afaceri ar fi ales compania Biancăi Drăgușanu, femeia pe care, după aproape jumătate de an de relație, ar vrea să o aducă la altar. Astfel că și-ar fi petrecut alături de ea zilele finalului de săptămână. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI ȚIN LEGĂTURA PRIN MESAJE?)

Bianca Drăgușanu a ajuns acasă la Gabi Bădălău și urcă la el

Gabi Bădălău ar fi „ratat” weekend-ul cu copiii

Conform surselor noastre, Gabi Bădălău trebuia să ajungă vineri la Constanța, pentru a-și lua cei doi copii, alături de care urma să petreacă până duminică seara, la București. Avea să amâne sosirea la Constanța pentru o zi, doar că nu a mai apărut nici sâmbătă. Și nici duminică. A preferat să rămână în Capitală, alături de iubita lui, Bianca. CANCAN.RO a obținut imagini de la momentul întâlnirii, când diva descinde, la bordul bolidului ei, fix în parcarea resortului unde locuiește omul de afaceri.

Bianca era în mare grabă. A parcat rapid, a sărit ca o căprioară din mașină și s-a îndreptat către intrarea în complex. Întâlnirea cu Gabi avea să fie scurtă, pentru două vorbe doar și pentru a-i aduce ceva, din moment ce, la intrare, avea o plasă, iar, când a plecat, mâinile îi erau libere. La două ore distanță, Gabi Bădălău și-a făcut apariția. A coborât din apartament, a urcat în mașină și a plecat. Aceleași surse mai spun că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut tot weekend-ul împreună. (NU RATA: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, O NOUĂ PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA LUI GABI BĂDĂLĂU?! “TATĂL MI-A ADUS ACASĂ COPIII PLÂNGÂND ȘI A FOST UN INCIDENT CU ȘOFERUL”)

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au dus relația la un alt nivel

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au hotărât să își ducă relația la alt nivel. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat deja împreună în casa unde a locuit și Claudia Pătrășcanu, până acum doi ani. Iar diva, cu inițiativă, ar fi început amenajările în locuința în care avea să petreacă destul de mult timp. Și-a achiziționat, din start, o bandă de alergat, pe care, foarte probabil, nu o va lăsa de izbeliște, dat fiind faptul că de fitness pare să nu se despartă niciodată.

Gabi Bădălău a plecat de acasă la două ore după ce Bianca Drăgușanu trecuse pe la el

Altfel, Bianca Drăgușanu anunța că se va mărita a treia oară, iar de data aceasta va fi cu noroc, după căsniciile cu Victor Slav, tatăl Sofiei, fetița ei, si cu Alex Bodi. “Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, avea să dezvăluie fosta prezentatoare TV.

Bianca Drăgușanu, portret la superlativ pentru Gabi Bădălău

I-a făcut și un scurt portret lui Gabi Bădălău, unul la superlativ. “Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic, pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu.

Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil”, a spus Bianca.

La începutul acestui an, Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. Cei doi au petrecut o vacanță de fițe în Dubai și, ulterior, au poposit câteva zile bune în Insulele Maldive. Într-una dintre serile calde, fosta prezentatoare a fost filmată în timp ce înota topless într-o piscină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.