Cum i-am filmat pe Călin Geambașu & fiul său minor pe care l-ar fi corupt sexual?!

Publicat: 02/02/2020 | 22:50

Procurorii i-au deschis dosar penal, dar cunoscutul cântăreț pare că nu disperă. Ba din contră, își vede mai departe de viață. I-am filmat pe Călin Geambașu și Davin, fiul său minor – pe care l-ar fi corupt sexual – în ipostaze care arată grija pe care părintele o arată pentru urmașul său. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de netăgăduit.

În prezent, Călin Geambașu și fosta lui iubită, Angelica Cadar, sunt cercetați pentru corupere sexuală de minori după sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Cei doi au împreună un băiat, Davin (11 ani), pentru care se luptă în instanță, femeia sperând ca, într-un final, să obțină custodia. Până la o decizie definitivă, copilul locuiește cu tatăl lui, potrivit deciziei judecătorilor.

(VEZI AICI: CĂLIN GEAMBAȘU & FOSTA IUBITĂ SUNT BĂNUIȚI DE CORUPERE SEXUALĂ A MINORILOR!)

Îl ia în fiecare zi de la școală

Alături de Călin Geambașu, Davin pare că are o viață liniștită. Nu i-ar lipsi nimic, iar artisul ar face tot posibilul să-i acorde o educația potrivită. În prezent, puștiul frecventează cursurile unei școli de renume, iar tatăl său îi este tot timpul alături. Cântărețul și-a făcut deja o obișnuință și, în fiecare zi, își ia fiul de la unitatea de învățământ unde este înscris.

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Călin Geambașu în timp ce își exercita, ca la carte, rolul de tată. Artistul s-a prezentat la școala unde învață Davin, de unde l-a “preluat” la “pachet” cu o colegă. Înainte să traverseze strada, cântărețul s-a asigurat că nu există niciun pericol pentru copii și, în mod special, pentru fiul său, pe care l-a luat de mână.

Călin Geambașu și fiul său traversează strada. Artistul îl ține de mână pe Davin

Davin, protejat de artist

După ce au traversat, s-au îndreptat spre mașină. Călin Geambașu a așezat cu atenție ghiozdanul lui Davin în portbagaj, după care au plecat, probabil, spre casă. De semnalat că puștiul era bine îmbrăcat, potrivit timpului de afară, semn clar că artistul nu lasă nimic la voia întâmplării și evită pe cât posibil o eventuală îmbolnăvire a fiului său.

(CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU, DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE PROCESUL PENAL DESCHIS DE LOGODNICA LUI)

Până să-l ia pe Davin de la școală, Călin Geambașu a făcut și două “popasuri”. În primă fază a intrat într-o farmacie, de unde a cumpărat mai multe medicamente, după care a zăbovit, câteva minute, în reprezentanța unui importator și furnizor de telefoane mobile, unde și-a plătit factura.

Cum se apără Călin Geambașu de acuzațiile de corupere sexuală

Altfel, în luna decembrie, Călin Geambașu a vorbit și despre faptul că el și Angelica Cadar sunt cercetați pentru corupere sexuală de minori.  Artistul susține că este nevinovat, iar, în ceea ce îl privește pe fiul său, chiar îl protejează pe micuț, nu l-a expus niciodată în contexte +18 și chiar i-a instalat o aplicație care împiedică vizionarea conținutului vizual cu caracter sexual sau nepotrivit vârstei lui.

Copilul nostru (și nici un alt minor) nu a asistat sau a luat parte vreodată la vreun act sexual desfășurat între mine și Angelica Cadar sau alți adulți. I-am instalat pe telefon normativul protectiv numit PEGI, adaptat vârstei lui, care îl mai protejează de conținut media nepotrivit. Copilul nostru nici măcar nu a auzit înjurături în casă la noi, având ca interes crearea unui punct de reper moral numit, simplu, acasă.

Când a auzit înjurături de la alți copii nici nu știa să ni le reproducă corect, fiindcă nu era deloc familiarizat cu termenii. De-a lungul anilor, acasă la mine, mulți părinți ai prietenilor copilului nostru și-au lăsat copiii la joacă și/sau peste noapte și nimeni și niciodată nu a reclamat ceva care măcar să facă atingere la astfel de lucruri odioase”, a fost reacția lui Călin Geambașu.

(NU RATA: CĂLIN GEAMBAȘU S-A PUS ÎN GENUNCHI ÎN FAȚA UNEI HOSTESE ȘI…)

Fiul lor, audiat de cinci instituții

În urmă cu ceva timp, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Davin, băiețelul lui Călin Geambașu, a trecut printr-o serie de evenimente mai puțin plăcute, după ce părinții și-au dat un ultimatum în relația lor de iubire.

Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna).

Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an. Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară. La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva”, au declarat, recent, apropiați ai familiei Geambașu.

(CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU FACE PUBLICE ÎNREGISTRĂRILE BOMBĂ DESPRE RELAȚIILE TATĂLUI SĂU)

Dușmani în instanță, “iubiți” în privat – ocazional

Relația dintre Călin Geambașu și Angelica, fosta și actuala logodnică, pare una cu totul specială. Cei doi se atacă în instanță, cea din urmă făcându-i mai multe reclamații și la poliție, dar se întâlnesc și petrec timp împreună cu cel mic. Spre exemplu, vara trecută, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la piscină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)