Cum i-a explicat Amalia Enache fiicei sale de 3 ani că nu mai poate ieși afară: ”Alma știe că…”

Publicat: 28/03/2020 | 18:02

Cum i-a explicat Amalia Enache fiicei sale de 3 ani că nu mai poate ieși afară, în plină pandemie de coronavirus.

De când Rămânia se află în carantină totală, prezentatoarea Știrilor PRO TV a încercat să-i explice fiicei sale motivul pentru care nu mai pot avea activitățile de până acum. (CITEȘTE ȘI: SFATURI UTILE. CUM PROTEJĂM BĂTRÂNII DE CORONAVIRUS, MAI ALES DACĂ LOCUIM CU EI)

”Alma știe că afară sunt oameni bolnavi și de asta stăm numai în casă, să nu ne îmbolnăvim și noi. Am vorbit cu sinceritate despre tot. Fetița mea îmi duce mult dorul, am fost chiar zilnic la serviciu, ore lungi. Am plecat într-o sâmbătă la prânz cu ea plângând, pentru că era obișnuită să plec doar seara, așa încât când sunt acasă mă joc cu ea, colorăm, alergăm, plantăm pe balconul meu minuscul semințe în ghivece, i-am pus o ladă cu nisip și când a fost cald râdeam că am ajuns la mare. Facem tot felul de lucruri împreună. Încerc să-i distrag atenția de la faptul că nu mai merge la grădiniță, în parcuri. Copilul meu a învățat să se dea cu rolele în casă, în vremea coronavirusului”, a mărturisit Amalia Enache pentru Libertatea.

Pentru că merge la muncă, Amalia este singura din familie care iese din casă și încearcă să se protejeze cât mai mult. (VEZI ȘI: FOTO. CUM A IEȘIT ANDA ADAM PE BALCON ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS. MASCULII AU ÎNNEBUNIT: “VECINĂ, DRAGĂ VECINĂ…”)

”Plățile le fac de multă vreme online și încerc să fac asta și în privința cumpărăturilor necesare. Când am mai cumpărat din magazin, am luat astfel încât să-mi ajungă un timp mai îndelungat. Din famișia mea sunt singura care mai iese din casă și e strict pentru știri. Să știți că o altă grijă mare a mea este să-mi gestionez cât mai bine starea psihică, simt că am nervii întinși la maximum cu toate informațiile dure, cu orele lungi în emisie, cu viteza în care ni se schimbă viețile, cu toate date peste cap și încerc să fac acasă activități care să mă țină în echilibru, mai ales cu fetița mea”, a mai spus Amalia Enache.

Amalia Enache se implică în lupta contra pandemiei de coronavirus

Amalia Enache și Maia Morgenstern se implică în lupta contra pandemiei de coronavirus. Cele două vedete au participat, pro-bono, la filmarea unui clip de campanie care învață populația cum să se spele corect pe mâini, dar vorbește și despre solidaritatea de care trebuie să dăm cu toții dovadă în aceste zile.

Clipul îi mai are ca protagoniști pe Marius Manole, Horia Tecău, Andi Moisescu și părintele Franisc Doboș. Mesajul campaniei este „Să facem bine ca să ne facem bine” și promovează igiena, dar și donațiile voluntare către Dăruiește Viața.

Asociația s-a implicat activ în această perioadă pentru dotarea spitalelor cu aparatură și materiale de protecție care să fie folosite de medici în lupta cu pandemia.

Cei care doresc pot dona 2 Euro prin SMS la 8826 sau direct pe www.daruiesteviata.ro