Cum „evadează” Karmen Minune din responsabilitățile de mămică. Ce face artista, atunci când fiica ei doarme

Publicat: 12/04/2020 | 22:44

Atunci când în viața ta apare un copil, lucrurile se schimbă radical. Acest lucru l-a simțit pe pielea ei și Karmen Minune, căci de când a devenit mămică, totul este diferit. Și, cum fiecare proaspătă mămică mai are nevoie de câte o pauză, artista știe exact ce să facă, atunci când rămâne singurică!

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, dar și cea mai fericită mămică. De când a venit pe lume micuța Sofia, viața ei s-a schimbat radical și nu-și mai încape în piele de bucurie. Dar cum meseria de mămică nu este deloc una ușoară, Karmen mai are nevoie de momente de respiro, pe care să le savureze de una singură.

Pe contul ei de Instagram, fiica lui Adrian Minune a postat o fotografie cu ea și o descriere în care le-a mărturisit fanilor săi cu ce anume își ocupă timpul, după ce își adoarme fetița.

CITEȘTE ȘI – DUPĂ VOCEA ROMÂNIEI, FIICA LUI ADI MINUNE ȚINTEȘTE LA MARELE PREMIU DE LA X FACTOR! ADRIANA SIMIONESCU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PARTICIPAREA LA CONCURSUL DE LA ANTENA 1

„Cand @iambabyrossi face nani, mami isi pune castile, imi place sa ascult muzica si sa imi savurez ceaiul preferat” a scris Karmen Minune, pe Instagramul său.

A fost nevoită să amâne botezul fetiței, din cauza pandemiei de coronavirus

În urmă cu o lună și jumătate, sursele de încredere cancan.ro ne-au povestit cum Karmen Minune se pregătea intens pentru botezul fiicei sale. Din păcate, evenimentul a fost amânat, din cauza pandemiei de coronavirus. „Carmen nu își dorește mare vâlvă, botezul fetiței va fi unul restrâns, doar cu familiile și prietenii buni ai ei și ai lui Bogdan. Evenimentul va avea loc într-un local luxos din București și vor fi multe surprize pentru invitați” ne-au declarat sursele noastre de încredere, despre botezul fiicei lui Carmen Simionescu, la momentul respectiv.