Cum e să-ți cânte La Mulți Ani un stadion plin cu 70.000 de oameni? Știe asta fondatorul festivalului UNTOLD, Bogdan Buta

Publicat: 08/03/2020 | 12:39

Unul dintre DJ-ii de A-List, ajuns în premieră la ediția aniversară din 2019 a festivalului UNTOLD, australianul Timmy Trumpet a fost copleșit de energia publicului, iar show-ul din mainstage a fost exploziv.

Unul dintre highlight-urile din DJ set-ul său a fost momentul în care l-a luat prin surprindere chiar pe fondatorul UNTOLD, Bogdan Buta pe care l-a urcat pe scenă și i-a cantat, împreună cu cei peste 70.000 de fani ai festivalului prezenti in stadionul Cluj Arena, „La Multi Ani”! Desi ziua lui Bogdan Buta e in data de 8 martie, Timmy Trumpet a dorit sa marcheze momentul si prin prisma faptului ca UNTOLD avea editia aniversara, de 5 ani.

În fiecare an în Cluj-Napoca au ajuns sute de mii de oameni din toate colțurile lumii pentru show-urile celor mai cunoscuți DJ, artiști sau trupe live. De cele mai multe ori, DJ-ii ajunși în Romania au fost extrem de surprinși de ceea ce au descoperit aici public, organizare, atmosferă, experiența pe care festivalul UNTOLD o are de oferit.