Cum decurge o cununie pe timp de pandemie “Acum se vede adevărata dragoste, la…”

Publicat: 16/04/2020 | 16:54

Iubirea este molipsitoare și mai puternică decât orice virus! În plină pandemie, doi tineri au demonstrat că, atunci când sentimentele sunt puternice, nimic nu poate sta în calea fericirii. Cei doi și-au unit destinele în fața primarului Sectorului 1, Dan Tudorache. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini emoționante de la cununia civilă. (CITEȘTE ȘI: POVESTEA INSTRUCTORILOR CARE SCOT LUMEA LA DANS ÎN PIJAMALE, ÎN SUFRAGERIE. „PENTRU MINE ESTE UN…”)

Anmaria și Paul au decis să sfideze pandemia de coronavirus și să își unescă destinele. Evenimentul a avut loc la Primăria Sectorului 1 din Capitală, în urmă cu câteva ore, iar ”maestru de ceremonii” a fost chiar edilul Dan Tudorache. (NU RATA: ÎNAINTE DE PAȘTE, FIUL FOSTULUI PREMIER “TATONEAZĂ” UN EX-„IEPURAȘ” ȘI…)

Cununia civilă a celor doi s-a desfășurat în conformitate cu prevederile ordonanțelor militare. Astfel că alături de cei doi însurăței s-au aflat doar cei doi martori, primarul și un fotograf. Prietenii și rudele celor doi tineri au putut să asiste la cununia civilă doar online. Anamaria și Paul, cei doi tineri care au sfidat coronavirusul, au recurs la o aplicație tip teleconferință și le-au dat posibilitatea celor dragi să fie alături de ei în momentul în care rostesc în fața ofițerului de stare civilă un ”Da” hotărât.

Primarul Sectorului 1 a oficiat căsătoria lui Paul cu Anamaria după toate uzanțele ordonanțelor militare

„Acum am considerat că e momentul potrivit, pentru că acum se vede adevărata dragoste, la greu. Dacă, Doamne ferește, se îmbolnăvește unul dintre noi? Trebuie să fim alături unul de celălalt. Dragostea primează”, a declarat mirele, imediat după ce a fost oficiată căsătoria.

”Și eu am zis da, că nu am avut încotro”, a glumit rapid mireasa.

„Ne-am fi dorit să fie alături de noi și copiii, părinții, dar nu s-a putut și am folosit aplicația Zoom să ne poată vedea și ei”, au mai spus cei doi proaspăt căsătoriți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)