Cum au scăpat concurenții de la Survivor România de coronavirus! Se poate spune că au avut noroc

Publicat: 10/03/2020 | 07:48

Isteria internațională legată de coronavirus ia amploare pe zi ce trece! Plecați de acasă în Republica Dominicană pentru a face față celei mai dure competiții, concurenții de la Survivor România au scăpat basma curată din alea coronavirusului!

Cum a fost posibil? Ei bine, epidemia de coronavirus din Asia a luat amploare imediat după ce echipa emisiunii Survivor România a terminat filmările, așa că putem spune, cu toată sinceritate, că toată lumea a avut mare, mare noroc! La nivel mondial, coronavirusul face victime pe zi ce trece, iar în Republica Dominicană, acolo unde s-au desfășurat filmările pentru Survivor, primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 1 martie, informează thejakartapost.com.

Este vorba de un italian de 62 de ani, turist în Republica Dominicană, care a stat în Bayahibe. Acesta a fost spitalizat de urgență și se află în recuperare, din fericire. Concurenții de la Survivor România au avut, deci, mare noroc, căci filmările s-au terminat chiar cu puțin timp înainte ca epidemia să cuprindă Republica Dominicană și, poate, să-i afecteze și pe ei.

Presa internațională mai informează că în aceste momente, în Republica Dominicană există doar 2 cazuri de infectare cu coronavirus. Cu toate acestea, 3 români suspecți că au contactat virusul ucigaș au fost izolați într-un spital din Republica Dominicană, Santo Domingo, însă în urma testelor efectuate s-a depistat faptul că aceștia nu suferă de infectare cu Covid-19.