Cum au reușit să câștige două vedete „furate” de la Pro TV marele premiu Asia Express de la Antena 1

Publicat: 23/04/2020 | 08:41

Finala Asia Express a fost una extrem de strânsă și s-a disputat între echipele formate din Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea și Speak și Ștefania. Vedetele de la Pro TV au reușit să pună mâna pe premiul cel mare, dar și pe titlul de câștigători ai sezonului 3 al competiției. 

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea sunt marii câștigători Asia Express sezonul 3! Cele două vedete de la Pro TV au reușit să treacă peste toate probele cu brio și au ajuns în marea finală, acolo unde le-au ținut piept lui Speak și iubitei sale, Ștefania.

CITEȘTE ȘI – PRIMA REACȚIE A LUI CHEF SORIN BONTEA DUPĂ CE A CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS. A SPUS ADEVĂRUL DESPRE RĂZVAN FODOR

Ceea ce este interesant pentru toată lumea se leagă de faptul că atât Răzvan Fodor, cât și chef Sorin Bontea sunt vedetele Pro TV-ului, după cum toată lumea știe: Bontea a fost jurat la competiția culinară Masterchef, iar Fodor prezenta aceeași emisiune. Acum, cei doi au făcut senzație la…Antena 1 și au reușit să pună mâna pe premiul cel mare. Emoționați peste măsură, pe conturile lor de Instagram, cei doi concurenți au postat fotografiile victorioase, alături de câte un mesaj în care exprimă ceea ce au trăit în cadrul celui mai dur reality show, dar și cum se simt, fiind marii câștigători.

„Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste!
Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin.
Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!

În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă.
Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei incăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru.
Umorul este esențial în viață!
Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață.
E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat Asia Express

Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă :).
Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră.
Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!.
În rest… Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta…” a fost mesajul postat de chef Sorin Bontea, după marea finală Asia Express.

NU RATA – RĂZVAN FODOR, DESPRE CUM ȘI-A ÎNFRUNTAT BOALA ÎN COMPETIȚIA ASIA EXPRESS: ”MI S-A DAT O INJECȚIE CU ADRENALINĂ PE CARE O AVEAM TOT TIMPUL LA MINE”

„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic…până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!????❤️” a scris și Răzvan Fodor, pe contul lui de Instagram.