Cum au reacționat părinții lui What’S Up după ce au aflat că fiul lor a fost săltat de polițiști pentru că își agresase iubita

Publicat: 10/12/2019 | 09:56

What’s Up a ajuns la Secția 17 de Poliție, aseară, după ce între el și Alice Badea – partenera de viață – a izbucnit un scandal care a atins cote extreme. Încătușat de polițiști pentru că l-ar fi mușcat de mână pe unul dintre ei, împotriva artistului s-a dispus măsura controlului judiciar.

La secția de poliție au ajuns, aseară, și părinții lui Marius Ivancea – What`s Up pe numele de scenă, aceștia fiind vizibil afectați de momentele dificile prin care trecea fiul lor. Speriați și având mișcări aproape necontrolate, părinții artistului s-au temut de tot ce poate fi mai rău într-o astfel de situație regretabilă. Reamintim că partenera de viață a lui Alice Badea a sunat la 112 după ce scandalul în locuință a luat amploare, What`s Up prezentând urme ale altercației, însă – ulterior – nu a depus plângere împotriva acestuia.

Ieșirile violente ale lui What’s Up sunt cunoscute încă din vremea  când forma un cuplu cu fosta soție, de care a divorțat vara aceasta. Contactată telefonic Simina a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde și a transmis că este alături de Alice Badea în această situație delicată.

“Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declatat Simina în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

După divorț, What’s Up și-a descris suferința în versuri

Pe numele din buletin Marius Ivancea, carismaticul artist a urcat pe contul său de Instagram o filmare – după ce a divorțat de Simina -în care a fredonat câteva versuri compuse în acea perioadă. Apropiații și fanii lui au fost impresionați de trăirile și sentimentele pe care le-a transmis What’s Up în timpul scurtei înregistrări. Printre cei care i-au lăsat un comentariu se numără Liviu Teodorescu și Roxana Vancea, care l-au felicitat.

Versurile piesei pe care artistul a compus-o în urmă cu câteva ore sunt următoarele: “Doamne, vreau și eu un colț de Rai/ Am fost bun, dar nu e cum spuneai.
Amu… din când în când mă pun și-n locul Tău/ Vreau să fiu corect, nu bun sau rău
Amu… mulți au fost răi, eu tot i-am iubit/ Iar acum sunt singur și necăjit / Amu… iartă-mă, Doamne, că mai greșesc/ Și-mi pare tare rău că mai rănesc./ Amu… Tananana Tananana”, a scris artistul.