Cum au reacționat fanii lui Nicolae Guță după ce manelistul și-a făcut un tatuaj pe frunte: ”Gata, ți-ai pus…”

Publicat: 09/12/2019 | 12:56

”Regele manelelor” nu se lasă și vrea cu tot dinadisul să fie cât mai des în centrul atenției. Și nu numai din punct de vedere muzical, acolo unde este un artist greu de… detronat, ci și la capitolul ”look”.

Nicolae Guță a făcut o pasiune pentru tatuaje, astfel că fruntea sa este împodobită cu… două, nu cu unul. Primul tatuaj pe care și l-a făcut Guță pe frunte a fost chiar numele său, numai că, în loc de „Nicolae”, a scris „Niculae”, fanii fiind intrigați. Însă manelistul nu a oferit nicio explicație. Cel de-al doilea tatuaj reprezintă o declarație: ”Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată”. Evident, fanii au reacționat imediat în fața unei asemenea transformări de imagine a idolului lor.

”Nu știu de ce și pentru ce ți-ai tatutat așa ceva, regele meu, dar dacă ai făcut-o asta e acum, tot respectul și tot binele din lume îți doresc ????”, ”Gata, ți-ai pus ștampila pe frunte, Guță!”, au fost două dintre mesajele pe care fanii i le-au transmis lui Nicolae Guță.

”Când cânta Guță tu jucai șotronul!”

Internauții au reacționat după ce au văzut primul tatuaj al celebrului manelist, unii ajungând la concluzia că Nicolae Guță ”s-a prostit” la bătrânețe, alții criticându-l pe De Santo – ”Înseamnă că și Nicolae Guță vrea în ”trending”! Te aștept Regele Nicolae Guță!”a scrisese acesta pe paginasa de socializare – pentru reacția avută.

”Nu îți este rușine să vorbești de Guță? Când cânta Guță tu jucai șotronul. Despre ce vorbim: Hai să nu uităm gradele”, a scris cineva. ”Guță s-a prostit la bătrânețe”, a scris altcineva. ”Cică vrea la Puterea Dragostei”, a mai scris un internaut, spre amuzamentul celorlalți.