Cum au prins-o pe Vulpița că minte de îngheață apele! Fanii lui Emily Burghelea: ”Și-a bătut joc de tine!”

Publicat: 26/06/2020 | 06:56

Emily Burghelea a devenit deja o eroină, după ce a rupt tăcerea pe post, la Acces Direct, de pe Antena 1, unde era asistentă. A acuzat că Vulpița este bătură de Viorel și că prezentatoarea Mirela Vaida știe, dar mușamalizează pentru audiență.

CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA CONTINUĂ ”CIRCUL VULPIȚA”, EMILY BURGHELEA ÎI DĂ LOVITURA: ”NE VEDEM ÎN INSTANȚĂ!”

Deși se află în vacanță, Emily încă nu a uitat prin ce a trecut, așa că mai aruncă, din când în când, câte o săgeată pe Instagram. ”Nu cred că este nevoie de o declarație din partea mea ca să va dați seama de anumite chestii. No comment”, a scris fosta asistentă de la Acces Direct.

Replicile amicilor ei de pe rețeaua de socializare nu s-au lăsat deloc așteptate. ”În primul rând, reacția Veronicăi este clară (pentru că ea când minte își subțiază vocea) în al doilea rând, cu câteva luni în urmă ei au zis că a bătut-o de două ori …. și acum ei zic că niciodată (răspuns la poligraf) sunt penibili sincer”, ”De ce să ne batem capul cu doi analfabeți când putem să facem ceva pentru sufletul nostru ?”, au scris doi internauți.

Cum au prins-o pe Vulpița că minte de îngheață apele! Fanii au sărit în apărarea lui Emily Burghelea

Apoi, un fan al fostei asistente de la Antena 1 i-a spus lui Emily că i s-a făcut o nedreptate din cauza Vulpiței. ”Ai demisionat pe nedrept din cauza Vulpiței…cu minciunile ei uite unde s-a ajuns…și-a bătut joc de tine și de o țară întreagă. Ar trebui să fie trasă la răspundere și să nu mai apară niciodată la tv pentru că suntem plictisiți de ea și de tot ce se spune. Fără tine emisiunea nu mai are niciun farmec…

Erai singura prezență care aducea ceva frumos și plăcut în emisiune! Multă nesimțire și nerecunoștință la indivizii ăia doi din Blăgești. Se face dreptate! Adevărul iese la iveală. Vulpea minte că e bătută să își facă lumea milă de ea și să o ajute apoi după ce o ajută nu mai recunoaște nimic. Ba mai mult, devine ironica la adresa celor care au ajutat-o. Ai grija de tine! Vacanță frumoasă să ai!”, i-a scris un fan.