Cum au “negociat” Andreea Bălan și George Burcea programul de vizitare. Actorul s-a plâns că…

Publicat: 02/04/2020 | 23:54

Ies la iveală noi detalii din culisele celui mai surprinzător divorț din showbiz. După ce a părăsit căminul conjugal, fostul soț al Andreei Bălan nu ar fi interesat să-și viziteze prea des fiicele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturii uluitoare. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL ANDREEI BĂLAN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE CONSUMUL DE DROGURI. “MI-AM REZOLVAT DOSARUL” + “AM UN «DEAL» MARE DE…”)

Ruptura dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a produs, în urmă cu aproximativ două luni, atunci când tânărul a părăsit căminul conjugal. Pronunţarea divorţului este doar o chestiune de timp, având în vedere criza provocată de noul coronavirus. Cu câteva excepţii, toate instituţiile statului sunt închise. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN ÎȘI CAUTĂ BĂRBAT DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GEORGE BURCEA! ANUNȚUL SURPRINZĂTOR FĂCUT PE INTERNET)

Bucuros că a scăpat de responsabilitățile familiei?!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi detalii de culise din divorțul anului! Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara, care, cu siguranță, vor rămâne în grija mamei. Probabil va urma un proces lung, în urma căruia se va stabili și ce pensie alimentară va plăti actorul pentru micuțe. Până în momentul, în care lucrurile se vor așeza în ordine, cei doi au încercat să stabilească, de comun acord, un program de vizitare al fetițelor. Se pare însă că fostul soț al vedetei ar încerca să fugă de responsabilității.

Potrvit unor surse D.A.S. categoria A, fostul soț al Andreei Bălan nu ar fi fost de acord cu propunerea de a-și vizita fiicele mai mult de o dată pe săptămană. Din câte se pare, acesta ar fi mărturisit apropiaților că este foarte bucuros că a scăpat de toate responsabilitățile familiale și că nu trebuie să mai contribuie financiar în creșterea copiilor. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN JUSTIFICĂ ALEGEREA LUI GEORGE BURCEA DE A PUNE PUNCT RELAȚIEI LOR! ”SUNTEM DEFINIȚI DE TRECUT ȘI DE…”)

George Burcea și Andreea Bălan nu mai formează un cuplu

Și-a vizitat fiicele după 10 zile!

După o pauză de zece zile, în cursul zilei de miercuri, George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan, unde a petrecut clipe de vis alături de Ella și Clara. Fostul soț al vedetei  a făcut și câteva fotografii, pe care le-a urcat, mândru, imediat, pe contul personal de Instagram. Fetițele sunt foarte fericite că și-au revăzut tatăl, iar imaginile i-au înduioșat, fără discuție, pe fani. (NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA BĂLAN A DECIS SĂ FACĂ UN CONTRACT PRENUPȚIAL: ”MI-AM DAT SEAMA CĂ DACĂ EU AȘ MURI…”)

Fostul soț al Andreei Bălan nu și-ar dori un program de vizitare prea încărcat

900 lei pentru fetițe!

Andreea Bălan a anunțat, recent, că imediat ce autorităţile vor renunţa la măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, va depune actele de divorţ. O sursă din anturajul fostului cuplu a dezvăluit suma exactă pe care acesta o va plăti pentru cele două fiice ale sale: Ella şi Clara.

„Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 900 lei pentru ambele fetițe. Asta înseamnă 30% din salariul mediu. De asemenea, el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani. Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)