Cum au fost umiliți Abi Talent și Selly la Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 15/02/2020 | 11:48

În ultimele săptămâni războiul care a zguduit show-biz-ul românesc a fost purtat de către Alex Velea și Abi Talent. Cei doi au pornit o ceartă în mediul online care a făcut deliciul fanilor. Recent, ultimul a fost, pur și simplu, umilit. Doi tineri care au participat la show-ul ”Românii au talent” l-au pus la zid pe cel autointitulat “Regele României”. Nici Selly nu a scăpat de furia tinerilor artiști.

Abi, zici că ai boală, că pe fundul tău nu intră nicio țoală. Jos cu vloggerii! Selly, cum mai cânți cu fluturii, lipsă de talent ca toți flexari”, au cântat cei doi la ”Românii au talent”.

Selly, plin de bani încă de la 14 ani

Altfel, Selly este independent financiar încă de la 14 ani. Lucrurile pe care le face în mediul on-line i-au adus venituri fabuloase, astfel că nu mai are niciun motiv să apeleze la părinții lui pentru bani. Spre exemplu, doar într-o singură zi, celebrul vlogger poate încasa 4.000 de dolari, în cazul în care “prinde” un CMP bun.

YouTube-ul nu este, însă, singura sursă de venit a lui Selly de la 5Gang. Încasează o grămadă de bani și în urma concertelor pe care le susține. În plus, a deschis și un magazin on-line de haine, cu însemnele trupei din care face parte.

În plus, anul trecut a fost lansat în cinematografe și filmul “5GANG: Un altfel de Crăciun”, care a avut vânzări record, ajungând cel mai vizionat film din România, din toate timpurile.