Cum au fost prinși doi hoți din Constanța de oamenii legii! Detaliul surprins pe camerele de supraveghere le-a venit de hac

Publicat: 31/12/2020 | 14:26

Doi hoți din Constanța au fost prinși după ce oamenii legii au observat un detaliu în momentul în care s-au uitat pe camerele de supraveghere.

Cu fețele acoperite, inculpații au forțat ușa de acces și au intrat în incinta unei societăți comerciale. Din interior au sustras mai multe bunuri, în valoare de 57.481 lei. Cei doi au fost surprinși pe camerele de supraveghere în timp ce umpleau sacii cu țigări. La câteva săptămâni, hoţii au fost prinși în flagrant în timp ce jefuiau alt magazin.

Oamenii legii au constatat că sunt aceiași hoți care au jefuit primul magazin. Detaliul care i-a dat de gol a fost lenjeria intimă purtată de unul dintre escroci, cu un cap de tigru. Era același articol vestimentar descris în procesul-verbal întocmit cu ocazia vizionării înregistrărilor video identificate în incinta primei societăți jefuite, potrivit replicaonline.ro.

Instanța a decis condamnarea celor doi inculpați la 6 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Lenjeria intimă le-a venit de hac hoților