Cum au fost găsiți Teodora și Marius, tinerii ce au murit într-o casă din Târgu-Jiu? Cine a fost cea care a ajuns prima la fața locului

Publicat: 08/01/2020 | 15:10

Marius și Teodora au fost găsiți în această dimineață morți într-o casă din Târgu-Jiu, intoxicați cu monoxid de carbon de la soba defectă. Tragedia a fost descoperită chiar de mama fetei(CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU FILOZOFUL MIHAI ȘORA (103 ANI) & SOȚIA POETĂ (CU 56 DE ANI MAI TÂNĂRĂ)

Cei doi îndrîgostiți locuiau într-o casă închiriată. Încălzirea în acea casă era asigurată de o sobă, care însă era defectă. Proprietarul i-a avertizat pe Teodora și Marius că există  unele probleme și că are trebui să nu se mai facă focul în ea până nu se va repara. (VEZI ȘI: CUM A FOST VĂZUTĂ TEODORA DE DIRECTORUL LICEULUI ÎN CARE ÎNVĂȚA ÎNAINTE SĂ FIE GĂSITĂ MOARTĂ. MESAJELE SFÂȘIETOARE POSTATE DE APROPIAȚII CELOR DOI LOGODNICI DIN TÂRGU-JIU)

Se pare că tinerii au ignorat sfatul primit și asta le-a adus sfârșitul. Prima care a descoperit tragedia a fost chiar mama Teodorei. Aceasta și-a găsit fiica fără suflare, pe patul casei, iar iubitul tinerei zăcea în baie.

Urma să aibă loc nunta

Teodora, de 18 ani și iubitul ei Marius, în vârstă de 20 de ani aveau o relație frumoasă împreună. Tinerii erau din Timișoara, dar se mutaseră la Târgu-Jiu, pentru ca Teodora să finalizeze studiile, era în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Henri Coandă”. Cei îndrăgostiți aveau planuri mari împreună, Marius o ceruse deja în căsătorie pe Teodora și urma să aibă loc, în ceva timp, și nuta.