Cum au fost filmați Jador, Mario Fresh, Alexia Eram și Lino Golden înainte de bătaia violentă de pe litoral: “Aduceți săbiile din mașină” | VIDEO

Publicat: 14/06/2020 | 17:24

Alexia Eram, Mario Fresh, Jador și Lino Golden au transformat noaptea trecută într-una albă, dar plină de distracție și amintiri de neuitat. Din nefericire, unele dintre ele nu sunt deloc plăcute! Și asta pentru că, la plecarea dintr-un club în care au petrecut alături de mai mulți prieteni, fiica Andreei Esca, iubitul ei, Jador și cameramanul lor au fost așteptați de șase indivizi puși pe scandal. Bătăușii i-au lovit fără milă pe “ginerele” prezentatoarei de la Pro TV, pe fostul concurent de la “Puterea Dragostei” și adolescentul de 16 ani care s-a ocupat de filmările lor. Alexia Eram a asistat îngrozită la scenele traumatizante și le-a povestit polițiștilor că unul dintre atacatori ar fi spus la un moment dat: “Aduceți săbiile din mașină!”.

Citește și: Ce a făcut Alexia Eram în club, cu puţin timp înainte ca Mario Fresh să fie bătut în faţa sa | VIDEO

Cum au fost filmați Jador, Mario Fresh, Alexia Eram și Lino Golden înainte de bătaia violentă de pe litoral

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, și-au strâns gașca de prieteni și au plecat ieri la mare. Fericiți, ei le-au împărtășit susținătorilor lor faptul că “au evadat” din București și că au ajuns în Constanța. După ce s-au plimbat prin port, artiștii s-au cazat la un hotel de lux, iar noaptea și-au petrecut-o în mai multe cluburi. Jador, Lino Golden și Mario Fresh și-au auzit melodiile în localuri, iar atmosfera s-a încins și mai tare pe propriile piese. La un moment dat, Alexia Eram s-a urcat pe o masă și a început să își unduiască trupul de zeiță pe single-ul unui cântăreț străin. Scenele au fost filmate chiar de iubitul ei, care a notat și câteva gânduri pe imagini, după cum puteți vedea atât pe video, dar și în galeria foto a articolului. Într-unul dintre localurile în care tinerii artiști au petrecut s-a aflat și Alex Bodi care s-ar fi împăcat cu Bianca Drăgușanu.

Nu rata: Cum i-a “cumpărat” Alex Bodi iertarea Biancăi Drăgușanu! Afaceristul i-a trimis un cadou de peste 30.000 de euro după noaptea petrecută în club

Alexia Eram, iubitul ei, Mario Fresh și Jador, implicați într-un scandal monstruos la plecarea spre hotel

Când Alexia Eram, Mario Fresh, Jador și cameramanul de 16 ani au vrut să plece spre hotel a izbucnit un scandal monstruos. Potrivit unor surse, azi-dimineață, în jurul orei 04:30, polițiști au fost sesizați printr-un apel făcut la serviciul unic de urgență 112 că, în zona unui club de pe litoral, ar fi avut loc un conflict. Agenții au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că acesta, dar și alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea localului, relatează focuspress.ro.

Află și: EXCLUSIV. Prima reacție a lui Jador după “măcelul” de pe litoral: “S-a întâmplat din senin…”

Se pare că victimele nu au cerut intervenția ambulanței și au fost conduse la sediul poliției, unde au depus plângere. Fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor că, în timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi țipat: “Aduceți săbiile din mașină!”. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Verificările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Descoperă și: Andreea Esca, prima reacție după ce fiica ei, Mario Fresh și Jador au fost implicați în scandalul violent de la malul mării

Primul mesaj transmis de Mario Fresh, după ce a fost snopit de atacatori

După ce a răspuns la toate întrebările polițiștilor, “ginerele” prezentatoarei de la Pro TV a transmis un mesaj trist pe o rețea de socializare.

“Așa e să fii cântăreț în România. Îți iei mare bătaie când ieși din club, cu gânduri pașnice, spre hotel” este mesajul scris de Mario Fresh pe o imagine urcată pe Instagram Stories.

Citește și: Motivul pentru care Jador, Mario Fresh și tovarășul lor au fost măcelăriți de 6 gorile