Cum arată Vulpița de la Acces Direct fără niciun strop de machiaj. Ce detaliu se observă pe fața ei

Publicat: 08/12/2020 | 20:30

Vulpița de la Acces Direct iubește să fie o divă în adevăratul sens al cuvântului, dar se pare că nu are nicio problemă să se afișeze fără machiaj. Tocmai de aceea, Veronica Stegaru le-a făcut o surpriză urmăritorilor săi din social media și s-a pozat naturală.

Vulpița s-a pozat complet naturală. Pe pagina ei de Instagram, Veronica Stegaru a postat o fotografie în care nu poartă niciun strop de machiaj. Urmăritorii ei au fost încântați să o vadă naturală, doar că un detaliu i-a scăpat Vulpiței, atunci când a decis să se fotografieze în această ipostază.

Mai exact, Veronica Stegaru a uitat să se penseze, motiv pentru care sprâncenele ei nu i-au făcut prea mare cinste, în imagine. Dar, cu toate acestea, internauții i-au apreciat naturalețea.

Câți ani are, cu adevărat, Vulpița

Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și are o fetiță de 3 ani, dar nu e deloc în vârstă. Vulpița are doar 22 de ani, dar viața grea pe care a dus-o în Blăgești și-a pus amprenta pe chipul ei.

Soții Stegaru au intrat în atenția publicului în urmă cu 8 luni, după ce au pășit pentru prima dată în platoul emisiunii de la Antena 1.  De atunci și până în prezent, viața lor a fost pusă pe tapet cu bune și cu rele. Despre Viorel întotdeauna s-a știut că este cu mult mai mare decât Veronica, mai exact cu 11 ani. Așadar, Vulpița din povestea noastră are doar 22 de ani, un mariaj de cinci ani, o fetiță în vârstă de trei ani și un copil în pântec. Anul viitor, în primăvară, Vulpița urmează să devină mamă pentru a doua oară. Deși încă devreme, soții Stegaru s-au gândit ce nume vor alege pentru copil.