Cum arată vila lui Kim Kardashian și a lui Kanye West în care petrec izolarea. Valorează 20 de milioane de dolari

Publicat: 28/03/2020 | 23:47

Pandemia mondială de coronavirus i-a găsit pe unii pregătiți, pe unii norocoși iar pe alții nepregătiți. În cea de-a doua categorie se încadrează Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, căci cei doi petrec izolarea într-o vilă de lux care valorează nu mai puțin de 20 de milioane de dolari. 

Când banii te dau afară din casă, ce poți face? Construiești una mai mare! Așa se face că starurile Kim Kardashian și Kanye West petrec izolarea într-o vilă de lux din California care valorează nu mai puțin de 20 de milioane de dolari. Deși sunt 2 dintre cele mai controversate, dar și bogate personaje din showbizul internațional, vila în care locuiesc este una simplă, decorată cu minimum de mobilă, o locuință în care predomină albul și eleganța.

Presa internațională punctează faptul că cei doi au văzut prima dată vila în anul 2013, dar Kanye West nu a fost prea încântat de achiziționarea ei, motiv pentru care decizia de a se muta în căminul respectiv a întârziat puțin.

Despre vila de lux în care locuiește, Kim Kardashian spune că a ales ca designul acesteia să fie unul simplu și să predomine albul pentru a elimina energiile negative, dar și pentru a se putea relaxa, atunci când vine acasă din tot haosul pe care îl întâlnește la tot pasul.

Cu toate acestea, întotdeauna există o excepție de la regulă, așa că acest lucru se aplică și în cazul lor. Deși în întreaga locuință predomină albul, camera lui Camera lui North West este în nuanțe de roz.

Bucătăria este la fel de simplă, iar mobila suficientă pentru ca totul să fie așa cum trebuie. O masă mare în centrul bucătăriei, scaune și câteva dulapuri – cam așa arată spațiul în care familia Kardashian-West servește masa, atunci când alege să nu facă acest lucru în oraș, în cele mai luxoase restaurante.

Curtea vilei este una imensă, care are și o piscină, perfectă pentru relaxare și pentru momente în care tensiunea își spune cuvântul. Holurile vilei sunt simple, iar mobila lipsește cu desăvârșire din ele. În momentul în care au ales să se mute în vila de 20 de milioane de dolari, Kim Kardashian și Kanye West au ținut cont de toate recomandările unui celebru designer de interior, care i-a ghidat cu fiecare decizie pe care au luat-o cei doi.