Cum arată viața Sânzianei Buruiană de când a dispărut din televiziune: „Regret că n-am fost mai ponderată”

Publicat: 13/02/2020 | 16:49

Au trecut ceva ani de când Sânziana Buruiană apărea pe micile ecrane și făcea show alături de Simona Trașca și Andreea Tonciu. Vedeta a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe viața personală. Și-a întemeiat o familie, căreia i s-a dedicat în totalitate.

Recent, blondina a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a vorbit despre cum a arătat viața ei în ultimii ani, despre soțul și fiica ei și despre cu o să celebreze iubirea, pe 14 februarie.  „Mâine sărbătoresc pasional, romantic. Dacă mă întreba cineva la 20 de ani dacă îmi doream o familie spuneam că da, a ieșit conform planului tot. În momentul în care am decis că este nevoie de liniște, am zis să îmi fac o familie, până atunci nu eram pregătită. Fiica mea nu e ca mine, ea e mult mai matură, mai responsabilă, încă de acum.

Materialele pentru emisiuni m-au ajutat, nici nu ieșeai în evidență altfel atunci. Regret că n-am fost mai ponderată, mai cu nasul pe sus, eram bună cu toată lumea. E bine să nu răzi la toată lumea. Fiica mea ține unele persoane la distanță, cred că o va ajuta acest lucru în viață. Eu n-am fost așa.”, a declarat Sânziana Buruiană, la Star Matinal. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL ABSOLUT ABERANT PENTRU CARE SÂNZIANA BURUIANĂ ÎȘI ALĂPTEAZĂ FETIȚA ȘI ACUM, LA 4 ANI: „VREAU SĂ..”)

„Nu avem timp să ne certăm

De șase ani, Sânziana Buruiană s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf. Cei doi sunt fericiți împreună și toată atenția lor merge spre cea mică. „Soțul meu e foarte încăpățănat, încerc să îl ascult, apoi îl fac să facă ca mine. Nu avem timp să ne certăm, suntem ocupați cu cea mică. Când ai un copil și o căsătorie liniștită nu ai timp să te cerți. Ne unește foarte mult cea mică, înainte să existe ea puteam ajunge la o monotonie. Când ai un copil nu ai timp să te plictisești. Nu m-am gândit la al doilea copil, soțul meu și cea mică ar vrea, dar eu mă concentrez acum doar pe fiica mea. E un sentiment unic de care nu vreau să mă despart, nici ea nu renunță, îmi place că o adorm repede și o alint. Nu m-a judecat nimeni, toate mămicile mă felicită.

Chiar m-am gândit că dacă nu ar fi fost fiica mea nu știu pe ce drum aș fi luat-o. Moartea tatălui meu a fost o tragedie, un șoc, din care încă nu mi-am revenit. Era un om puternic, mergea încă la serviciu.”, a mai spus Sânziana Buruiană.