Cum arăta Tzancă Uraganul, când nu îl cunoștea nimeni. Manelistul este transformat din cap și până în picioare!

Publicat: 01/02/2020 | 22:27

Acum e mereu „pe beat” și cântă despre „sistemul Lamborghini”, dar oare câți sunt cei care își aduc aminte cum arăta Tzancă Uraganul, atunci când nimeni nu îl cunoștea și când încerca să devină celebru?

Tzancă Uraganul, unul dintre maneliștii de top ai României a cunoscut celebritatea în urmă cu puțini ani, dar a știut ce să facă și când trebuie să facă, pentru a ajunge iubit și apreciat de toată lumea. În urmă cu 8 ani, însă, lucrurile nu stăteau cum stau acum, căci pe atunci, Tzancă încerca din răsputeri să se facă auzit și să capteze atenția prin talentul său muzical.

Pe un cont de Youtube, manelistul încărca tot felul de videoclipuri cu el, filmate cu o cameră nu prea calitativă și, ca locație, alegea să fie ori pe străzi, ori în casă. Nimeni nu se gândea, la momentul respectiv, că manelistul timid care vrea să fie celebru va ajunge unul dintre cei mai ascultați artiști de la noi, care va rupe trending-ul în două și va avea fanii la picioare.

Tzancă Uraganul, înainte de a fi celebru

Cu mult timp în urmă, Tzancă avea un fizic de puști. Slăbuț, cu un pic de barbă și cu părul nearanjat, cam așa se prezenta manelistul pe Youtube, atunci când își dorea să facă senzație. Nici la capitolul vestimentar nu stătea prea bine, căci nu se compară stilul pe care îl avea atunci, cu cel pe care îl are acum. Aranjat la 4 ace, mereu ca „scos din cutie” și elegant peste măsură, Tzancă face show de show pe oriunde își face apariția. În prezent, manelistul rupe Youtube-ul în două și orice melodie pe care o lansează ajunge, în mod inevitabil, numărul 1 în trending!