Cum arată soția lui Dan Petrescu la 43 de ani și care este secretul siluetei sale

Publicat: 06/01/2020 | 12:06

Adriana și Dan Petrescu sunt un cuplu admirat, nu numai în lumea sportului, ci și în cea mondenă. Soția lui Dan Petrescu, la 43 de ani, se află într-o formă de zile mari, iar multe reprezentante ale sexului frumos s-au întrebat, de foarte multe ori, care este secretul său. Ei bine, nu este nimic complicat, din acest punct de vedere, Adriana Petrescu mărturisind că face sport și că hidratarea este esențială.

Cu un soț care a fost jucător de clasă mondială, Adriana Petrescu nu putea fi o femeie care să refuze mișcarea. Încearcă să facă sport cât mai des posibil, chiar și atunci când se află – de pildă – în vacanță.

”Sportul este esențial în viață mea și încerc să îl practic pe cât des posibil, chiar și atunci când sunt în vacanță, într-un alt oraș sau într-o altă țară. E un stil de viață, o obișnuință și nu mi se pare deloc înțelept să inventezi tot felul de scuze că să nu faci mișcare. Toți suntem obosiți, toți avem zile grele, dar dacă ne dorim cu adevărat găsim timp măcar pentru câteva exerciții, o alergare ușoară sau o serie de abdomene. Sportul nu doar te face să arăți mai bine, dar te face să te simți mai bine”, a dezvăluit Adriana Petrescu pentru viva.ro.

”Sunt de asemenea nelipsite…”

”Frumusețe egal sănătate”, declară Adriana Petrescu, iar doamnele și domnișoarele trebuie să fie atente. În fiecare dimineață bea… apă cu lămâie, iar în cursul zilei, firește, consumă foarte multă apă.

”Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Că să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu”, a mai spus soția lui Dan Petrescu, conform sursei precizate mai sus.

Dan Petrescu, înşelat de prima soţie

Dan Petrescu şi soţia lui – Adriana – sunt căsătoriţi de 10 ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Jennifer Anne-Marie. Antrenorul lui CFR Cluj a mai fost căsătorit o dată, cu Dana Petrescu, însă a divorţat de aceasta după ce a aflat că ea l-a înşelat timp de trei ani cu… Radu Niculescu, colegul lui de la naţionala României.

Dan Petrescu a divorţat de prima lui soţie, Dana, în 2003. Cei doi au două fete împreună – pe Rebecca şi Chelsea – cea din urmă primind numele după formaţia engleză la care a jucat fostul internaţional român.