Cum arată soția lui Cristian Daminuță, cu puțin timp înainte de a naște. A făcut publică cea mai sexy imagine!

Publicat: 14/01/2020 | 18:32

Viața i-a adus lui Cristian Daminuță o mulțime de surprize. Chiar dacă nu-i mai ajunge mingea la picior, se pare că pe partea sentimentală, „Dami” stă foarte, foarte bine. 

Cristian Daminuță este în culmea fericirii. În cel mai scurt timp, cunoscutul fotbalist urmează să devină tătic pentru prima dată. Are o soție super sexy, dar nici pe ultima sută de metri a sarcinii știe să fie provocatoare. Pe contul ei de Instagram, bruneta Coca a postat o imagine prin care le-a demonstrat femeilor că pot să fie extrem de sexy, chiar dacă sunt graviduțe.

Îmbrăcată într-o cămașă albă, deschisă suficient cât să i se vadă sânii și cu burtica la vedere, în pat, Coca a adunat imediat numeroase like-uri de la internauții care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Cristian Daminuță s-a cumințit și așteaptă să devină tată

Dacă înainte îi plăcea să fie un veritbil crai de Dorobanți și era nelipsit din cluburile de lux, acum, Cristian Daminuță s-a cumințit și s-a așezat la casa lui. Fotbalistul exte extrem de dedicat și implicat în viața de familie, căci nu de puține ori a postat numeroase mesaje sau fotografii cu soția lui Coca. Cei doi s-au căsătorit cu puțin timp în urmă, iar acum urmează să-și strângă în brațe băiețelul care va veni pe lume.