Cum arată și cu ce se ocupă Wilmark, după ce a dispărut de la Pro Tv

Publicat: 16/06/2021 | 13:33

Wilmark Rizzo Hernandez sau micuțul Will, cum mai este cunoscut de telespectatori, și-a construit viața în afara luminii reflectoarelor, însă a continuat cu pasiunea sa, dansul.

„Micuțul Will” și-a deschis în urmă cu câțiva ani o școală de dans, specializată în dansurile latino – salsa, însă, pentru a avea o afacere profitabilă, fostul jurat de la „Dansez pentru tine” a avut nevoie de un sprijin financiar. Astfel, el a ajuns să participle la Imperiul Leilor, la aceeași televiziune care l-a propulsat în urmă cu mulți ani, Pro Tv. El a fost ajutat acolo de afaceristul Dragoș Petrescu, prin intermediul căruia își va putea vedea visul împlinit.

Wilmark s-a prezentat anul acesta în fața Leilor cu un plan de afaceri și le-a cerut 200.000 de euro pentru 10% din companie.

În urma unei consultări pe care au avut-o între ei, Leii au hotărât să îl ajute pe Wilmark cu investiții în tranșe, în funcție de performanța pe care o poate realiza compania.

”Am vrea să contribuim la creșterea acestei mișcări, a dansului în România. Cred că merită să ajutăm un antreprenor să își ducă visul mai departe”, i-a spus Dragoș Petrescu.

20 de ani de căsnicie cu Ioana

Pe plan personal, Wilmark strălucește și are o viață plină de liniște și iubire. Dansatorul are doi băieți și recent a sărbătorit 20 de ani de căsnicie cu Ioana, soția lui.

„20 ani de iubire ❤️ și 13 de căsătoriți????, 2 copii minunați Loukas & Joakin????‍????‍????‍????, multe plăceri și încercari care îmi confirma zilnic ca ești femei vieții mele!
Mulțumesc Nasi, Familia și prietenii care ne ați fost și sunteți alături de noi????❤️
????❤️???? Te iubesc Ioana!”, a scris Wilmark pe Instagram.