Cum arăta și cu ce se „ocupa” Diana Șoșoacă în copilărie

Publicat: 05/03/2021 | 12:33

De câteva luni, numele Dianei Șoșoacă, pe numele ei de fată Diana Iovanovici, se rostește aproape peste tot unde este vorba și despre politică. Desele ei ieșiri publice, dar  și ulterioarele dispute care au avut-o în centrul atenției – precum faptul că a fost dată afară din partidul AUR -, toate acestea ne-au făcut să ne întrebăm: dar cum era oare Șoșoacă când era mică? Era oare la fel de energică și de belicoasă?

Astfel că am descoperit mai multe imagini cu Diana când era micuță, chiar dacă nu deslușim mai deloc personalitatea puternică și foarte vocală a doamnei Șoșoacă de astăzi.

O copilărie fericită

Din fotografii nu lipsesc atributele unei copilării normale si fericite, precum petrecerile aniversare cu tort, serbările de la grădiniță, unde Diana cânta în costum popular, coronița și premiul I din primii ani de școală, cățăratul în copaci.

Diana Șoșoacă, în copilărie. Foto: femeide10.ro

Sunt și multe fotografii lângă mama ei, o femeie renumită pentru frumusețea ei, medicul Alice Bleotu Florescu, care pare mai degrabă sora mai mare a Dianei. (NU RATA: DIANA ȘOȘOACĂ, AȘA CUM NU AȚI VĂZUT-O: ȘI-A CERUT SOȚUL ÎN CĂSĂTORIE)

Cine este mama Dianei Șoșoacă

Cât despre mama Dianei, și acum, la 60 de ani, este o femeie frumoasă și are o viață foarte interesantă.

Mama Dianei Șoșoacă, alături de Prințul Paul și Prințesa Lia

Alice Bleotu Florescu se învârte în cercuri înalte, este prietenă cu vedete, prinți, prințese, și mai mult decât atât, este membră a Marii Loje Naționale 1880 din 2012 și este recăsătorită cu un francez bogat, Denis Philippot. (VEZI ȘI: DIANA ȘOȘOACĂ, SCANDAL LA POARTA UNUI SPITAL DIN CAPITALĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.