Cum arată și cu ce se ocupă Diana, fosta iubită a lui Mircea Badea

Publicat: 22/12/2019 | 09:04

Cum arată și cu ce se ocupă Diana, fosta iubită a lui Mircea Badea.

De aproape 20 de ani, Mircea Badea trăiește o poveste de dragoste alături de Carmen Brumă, care l-a și făcut tătic pentru prima oară. Înainte, însă, prezentatorul TV s-a iubit cu Diana Duhanov. Femeia cu care Mircea Badea a avut o relație de aproape 7 ani este absolventă a Facultății de Jurnalism, dar și a Liceului Ion Creangă din Chișinău. Ea a fost, între 1995 și 2002, iubita lui Mircea Badea.

În 2002, cei doi au decis să pună punct poveștii lor de dragoste. Diana s-a căsătorit după câțiva ani, cu Claudiu Misa, un apreciat hair-stylist, care este proprietarul unui salon de înfrumusețare din București. Actualmente, Diana este un apreciat director în cadrul unei bănci din România, funcție pe care o deține din 2004. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. CARMEN BRUMĂ A LEȘINAT LA UN EVENIMENT! IMAGINI DRAMATICE CU IUBITA LUI MIRCEA BADEA)

Diana, fosta iubită a lui Mircea Badea

După despărțire, Mircea Badea s-a cuplat cu Carmen Brumă. Când vine vorba de căsătorie, antrenoarea, care are aproape 20 de ani de relație cu Mircea Badea, nu dă semne nici de frici și nici de nesiguranțe. Nici anii ce îi leagă, nici venirea pe lume a copilului, nici întrebările insistente ale celor din jur nu i-au făcut să meargă la altar. (VEZI ȘI: CARMEN BRUMĂ, CU ZONA INTIMĂ LA VEDERE PE COVORUL DE LA UN EVENIMENT. CÂND S-A ÎNTORS CU SPATELE, LUMEA A AMUȚIT)

Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același (râde). Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului‘, a declarat Carmen pentru revista Viva!.