Cum arată și cu ce se ocupă acum Daniel Robu. În 2000, când cânta cu Silvia în De La Vegas, era unul dintre cei mai apreciați artiști și doriți burlaci din România

Publicat: 24/12/2019 | 09:22

În anii 2000 avea mare succes cu trupa De La Vegas, cântând alături de frumoasa și senzuala Silvia. A dispărut din lumina reflectoarelor fiindcă a plecat în Statele Unite ale Americii, însă Daniel Robu, după ce a revenit pe plaiurile natale, și-a făcut o trupă și participă la numeroase evenimente.

Viața sa privată a fost bine ”ascunsă” de ochii curioșilor, dar în luna noiembrie a anului 2017, spre exemplu, Daniel Robu a produs o mare surpriză în mediul online, postând un mesa emoționant. Artistul are un băiețel, Patrick Davian, iar bucuria de a fi tătic l-a determinat să transmită și internauților fericirea sa.

Daniel Robu

”Prieteni, întotdeauna mi-a plăcut, pe cât posibil, să-mi ţin viaţa privată cât mai departe de ochii presei, dar astăzi am ales să vă împărtăşesc ceva foarte frumos şi unic in viaţa mea”, a scris Daniel Robu pe pagina sa de socializare, împărtășind cu fanii o asemenea bucurie inegalabilă.

”America am considerat-o a doua casă”

Experiența trăită pe tărâm American a fost cu totul deosebită pentru Daniel Robu, artistul mărturisind că acolo s-a simțit ca într-o a doua casă. Asta în pofida faptului că un loc ”ideal” nu există. Totuși, spune Daniel Robu, adevărata casă este România.

”Am fost cam 2, 3 ani plecat pe Coasta de Vest. Pot spune că am avut o experiență foarte interesantă. Sunt multe de povestit. E bine ca în viață să-ți dai niște răspunsuri. America am considerat-o a doua casă. Și așa a rămas, așa o consider și acum. Mi-era foarte bine, îmi place foarte mult acolo. Doar că nu există loc ideal. Poți întâlni anumite lucruri care ți se potrivesc, dar aici e acasă. Acolo, am văzut, am simțit cum se manifestă sentimentul de dezrădăcinare. Auzisem pe la alții, am zis că-s povești. Dar chiar există așa ceva”, a relatat Daniel Robu pentru libertatea.ro după ce s-a întors în România.

”Viața mea s-a schimbat total. Nu e simplu, dar e atât de onorant să fii tată! Sunt nopți în care nu dormi, cine e părinte știe. Dar dimineața, când îl vezi cum te strigă, te topește. Totul e foarte nou pentru mine”, a mai declarat Daniel Robu, conform sursei citate mai sus.