Cum arată și cine este femeia ucisă la Capitoliu! 14 ani în slujba Forțelor Aeriene

Publicat: 07/01/2021 | 08:03

Incidentele de la Capitoliu, unde mulțimea a năvălit înăuntru, în timpul Congresului care se ținea pentru validarea voturilor alegerilor pezidențiale, s-au soldat cu patru persoane ucise, din rândul civililor. Iar 14 polițiști aveai să fie răniți în urma violențelor din capitala Americii. Prima victimă a fost o femeie, rănită grav prin împușcare, iar apoi aceasta a decedat. Cine este victima?

Femeia decedată miercuri după ce a fost rănită de glonţ în sediul Congresului SUA, la Washington, se numea Ashli Babbitt, era o susţinătoare înfocată a preşedintelui Donald Trump și trăia în sudul Californiei, au informat media americane citând familia ei, scrie Agerpres, preluând AFP. „Femeia era Ashli Babbitt, și a fost militar timp de 14 ani şi a efectuat patru desfăşurări cu armata aerului americană”, potrivit canalului de televiziune KUSI. A făcut parte din rândul Forțelir Aeriene.(CITEȘTE ȘI: HAOS ȘI ANARHIE ÎN SUA LA PROCEDURA DE VALIDARE A LUI BIDEN. WASHINGTON-UL A ANUNȚAT STARE DE ASEDIU, IAR CLĂDIREA CAPITOLIULUI ESTE ÎN LOCKDOWN)

 

Femeia ucisă la Capitoliu a fost militar de carieră și patriot al Americii

Ashli Babbitt în regiunea San Diego, în sudul Californiei, cu soţul său care a descris-o ca „o partizană hotărâtă a preşedintelui Trump”. Soțul ei nu a venit la Washington, pentru proteste. „Chiar nu ştiu de ce a decis să facă asta”, a declarat soacra femeii. (NU RATA: TWITTER A BLOCAT CONTUL LUI DONALD TRUMP!)

Pe contul său de Twitter, Ashli Babbitt se prezenta ca o „veterană” şi „libertariană”, afişându-şi dragostea pentru ţara sa. Recent, ea a retransmis numeroase mesaje de pe Twitter ale unor persoane care mergeau la Washington pentru a manifesta la apelul lui Donald Trump. „Nimic nu ne va opri. Ei pot încerca, încerca, încerca, dar furtuna este aici şi coboară spre Washington în mai puţin de 24 de ore. De la întuneric la lumină!”, scria femeia care avea să-și piardă viața în sediu Congresului SUA.