Cum arată și cât costă cei mai scumpi 10 ochelari de soare din lume

Publicat: 03/06/2020 | 13:27

Ochelarii de soare au evoluat foarte mult în ultima vreme şi au ajuns să nu mai fie de un accesoriu obişnuit, ci un element care să te facă să ieşi cât mai mult în evidenţă.

În cele ce urmează, vă vom prezenta cele mai scumpe perechi de ochelari de soare din lume şi preţurile exorbitante pe care ar trebui să le plătească cei care vor să pună mâna pe aceste bijuterii.

Bentley Platinum – 45.276 de dolari

Bentley este un nume cunoscut pentru maşinile de lux pe care le face, dar compania britanică a lansat şi o ediţie limitată de ochelari de soare. Aşa cum le spune şi numele, au cadrul făcut din platină, iar dacă designul pare subţire, preţul nu e.

Gold and Wood 253 Diamond – 55.000 de dolari

La prima vedere, aceşti ochelari poate nu par speciali, dar după ce îi priveşti mai de aproape şi cu mai multă atenţie, realizezi că rama lor este plină de diamante. Sunt 253 de diamante pe aceşti ochelari, iar acest lucru se traduce într-un preţ pe măsură.

Bvlgari Flora – 59.000 dolari

Celebrul brand de lux din Italia a venit cu o pereche de ochelari special concepută pentru cei bogaţi şi faimoşi. Rama este făcută din aur alb pur de 18 carate, iar pe ea au fost încrustate diamante şi safire albastre.

Maybach The Diplomat I – 60.000 dolari

Maybach a călcat pe urmele Bentley şi a scos o ediţie limitată de ochelari pentru cei cu dare de mână. The Diplomat I au rama făcută din aur de 18 carate plus 174 de diamante şlefuite manual.

Luxuriator Style 23 Canary Diamond – 65,000 dolari

Făcuţi de o firmă americană specializată în accesorii de lux, aceşti ochelari beneficiază de lentile heliomate şi de o ramă de aur de 18 carate, plus 132 de diamante şi mânere de fildeş.

CliC Gold 18 Carat Gold Sport – $75,000

Consideraţi cei mai scumpi ochelari de soare sport din lume, aceştia au lentile Carl Zeiss Super ET, iar în rest sunt făcuţi din aur de 18 carate. Pe partea frontală au un magnet care uneşte cele două lentile.

Cartier Panthere – $159,000

Pot părea cam fragili, însă aceşti ochelari sunt făcuţi din aur alb de 18 carate, iar în rama lor au fost inserate 561 de diamante şi 645 de safire albastre. Preţul e pe măsură.

Shiels Jewellers Emerald – 200,000 de dolari

Compania Sheils Jewellers a vrut să se inspire de la ochelarii de smarald pe care împăratul Nero îi purta când urmărea luptele de gladiatori. Au fost nevoie de 5 ani de zile pentru ca producătorul acestui accesoriu cu preţ uriaş să găsească şi să prelucreze smaraldul pentru a face lentilele. Deşi aspectul nu e senzaţional, te poţi lăuda cu o pereche unică de ochelari, dacă ai suficienţi bani încât să-i dai pe aşa ceva.

Dolce & Gabbana DG2027B – $383,609

Dolce & Gabbana nu putea lipsi din acest top al luxului. Brandul italian a conceput o pereche de ochelari de soare pe care şi-a trecut numele cu diamante, pe o ramă de aur de cea mai bună calitate.

Chopard De Rigo Vision – 408.000 dolari

Brandul elveţian de ceasuri de lux Chopard a realizat cea mai scumpă pereche de ochelari de soare, un produs destinat doar celor mai bogaţi şi celor mai excentrici. Făcuţi cu 60 de grame de aur de 24 de carate şi având înscrustate 51 de diamante River, aceşti ochelari au un preţ ireal.

Ce părere aveţi? Merită vreuna dintre aceste perechi de ochelari atâţia bani sau e vorba doar de o excentricitate pentru oamenii prea bogaţi ca să se uite la preţ?