Cum arăta Roxana Vancea în 2013, până să slăbească drastic! Imaginile de care a uitat şi ea

Publicat: 16/04/2020 | 15:35

Cum arăta Roxana Vancea în 2013, până să slăbească drastic! Bruneta a publicat mai multe imagini pe contul ei de Instagram.

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. La începutul carierei sale, însă, bruneta arăta total diferit și avea câteva kilograme în plus.

De când s-a lăsat de televiziune, pentru Roxana Vancea, sala de sport a devenit a doua casă. Astfel, de-a lungul anilor, ea a găsit rețeta unei minți sănătoase într-un trup sănătos și nu a ezitat să își dezvăluie din secrete. (CITEȘTE ȘI: ROXANA VANCEA, FOTOGRAFIATĂ COMPLET GOALĂ PE O SALTEA, LA MARE)

De-a lungul timpului, Roxana Vancea a reușit să slăbească câteva kilograme bune și să-și tonifieze corpul. Pe lângă faptul că merge zilnic la sală, vedeta ține și o dietă bazată pe proteine. Izolată la domiciliu, Roxana Vancea a răsfoit albumul cu fotografii. Bruneta și-a adus aminte de vremurile în care era mai ”pufoasă” și a făcut un apel către paparazzii Cancan.

”În 2013 am făcut în total 4 poze. Le-am îngropat… Rog paparazzii să-mi trimită și mie să mai fac before and after”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

 

 

Roxana Vancea, transformare spectaculoasă