Cum arată Raluca Tănase fără machiaj! Jumătatea trupei Bambi a fost criticată de fani

Publicat: 10/02/2020 | 22:25

Raluca Tănase a reintrat în atenția publicului prin participarea la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta pare să se descurce destul de bine, ținutele ei sunt des apreciate de jurați, iar machiajul este impecabil de fiecare dată.

Jumătatea trupei Bambi este cunoscută de mult timp, iar fanii au putut observa de-a lungul timpului transformările pe care le-a suferit. Blondina a apelat de mai multe ori la medicul estetician, iar trăsăturile ei s-au modificat. (CITEȘTE ȘI: RALUCA TĂNASE ACUZATĂ CĂ A MERS LA DUBAI ÎN CĂUTARE DE SPONSOR! COLEGELE DE LA ”BRAVO, AI STIL CELEBRITIES” ÎI FAC VIAȚA UN CALVAR)

Raluca este foarte atentă la imaginea și mai mereu apare foarte machiată, însă a postat pe rețelele de socializare și câteva fotografii în care apare nemachiată. Chiar dacă a avut curajul să facă asta, o parte din internauți s-au arătat nemulțumiți de felul în care arată. „Nu mai ești naturală ca în anii trecuți,”, „Pari îmbătrânită”, „Parcă ești din ce în ce mai bătrână. Ți-ai mai făcut și părul alb”, au scris unii urmăritori.

Au existat și fani care au apreciat inițiativa Ralucăi, de a apărea făra machiaj și au încurajat-o: „Te apreciez că ai curajul să te postezi și naturală. Ești foarte frumoasă”, „Superbă și minunată”, „Ești foarte frumoasă și naturală…ușor copilăroasă”

„Crești pe trotuar, îl iei după tine oriunde ai merge.”

În cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Raluca Tănase a încercat să nu intre în conflict cu nimeni și să își vadă doar de treaba ei și de ținutele pe care le pregătește. Însă a fost stârnită de o replică acidă a Mariei Ilioiu, care a spus că vedeta a scos o singură melodie care a fost hit, iar după asta cariera ei a luat sfârșit. La auzul acestor cuvinte, Raluca nu s-a mai putu abține și a reacționat dur. A posta pe Instagram un mesaj la adrersa Mariei, care nu este foarte amabil.

„Știți vorba aia cu hotul strigă hoțul? Și uite așa, diva de mahala a mai „bifat” un adversar. Cu ghilimelele de rigoare, pentru că niciodata trotuarul nu poate fi înlocuit cu platoul de filmare. Crești pe trotuar, îl iei după tine oriunde ai merge. Revenind la acuzele divei, mă declar întelegătoare. Și câinele meu Bubu atunci când vede un copac ridică piciorul să facă pipi, așa că pot înțelege de ce diva de mahala atunci când aude de Dubai consideră că și eu „vorbesc limba ei”. Noroc cu faptul că sunt sub lumina refectoarelor de 28 de ani, noroc cu emisiunile și proiectele muzicale în care mi am demonstrat valorile, educația, studiile, reușitele actoricești și muzicale pentru că altfel, nu știam cum să combat. Peace” a scris Raluca Tănase pe Instagram.