Cum arăta Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România, înainte de operațiile estetice

Publicat: 08/04/2021 | 17:55

Raluca Dumitru, noua concurentă a competiției Survivor Românie, este cunoscută publicului datorită postului de asistentă Tv pe care l-a ocupat în urmă cu câțiva ani. Și tot de atunci, cei care au urmărit-o și-au putut da seama că vedeta a trecut printr-o serie de transformări. La primele apariții în lumea mondenă, Raluca Dumitru era o tânără ce voia cu tot dinadinsul să se facă remarcată. 

Pe măsură ce au trecut anii, Raluca Dumitru a prins curaj și a tot apelat la ajutorul medicilor esteticieni, care au devenit prietenii ei. Așa se face că din bruneta slăbuță fără pic de intervenție, vedeta s-a transformat. Iar gurile rele ar spune că în rău, nu în bine așa cum și-ar fi dorit.

După ce a început să simtă gustul celebrității, Raluca Dumitru a dat fuga în cabinetele medicilor esteticieni și și-a mărit buzele, și-a pus implant mamar, dar și alte intervenții cu botox la nivelul feței, care au schimbat-o complet.

CITEȘTE ȘI CUNOSCUTA ASISTENTĂ TV A LUAT O DECIZIE RADICALĂ! SE RETRAGE DIN TELEVIZIUNE + PĂRĂSEȘTE ROMÂNIA DEFINITIV

Cum arăta Raluca Dumitru înainte să se tuneze

Intervențiile pe care și le-a făcut fosta asistentă Tv nu doar că au făcut-o să fie de nerecunoscut, ci i-au adus și probleme de sănătate. În urmă cu ceva timp, bruneta a ajuns pe mâinile medicilor, după ce i-au explodat silicoanele. Din cauza durerilor, bruneta a mers la medic și a constatat implantul mamar era spart.

”Am mers din nou la medic, mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg.

Oricum, sunt fericită că nu s-a agravat și mai mult situația, dacă mai stăteam s-ar fi infectat, iar consecințele puteau fi dezastruoase, puteam chiar să și mor”, a declarat Raluca Dumitru pentru Wowbiz în urmă cu ceva timp.

VEZI ȘI CE SALARIU ARE O ASISTENTĂ TV DIN ROMÂNIA? DANIELA CRUDU SAU LOREDANA CHIVU NU SE PUTEAU ÎNTREŢINE DOAR DIN ASTA

Sursă foto: instagram.com