Cum arată primul iubit al Danielei Crudu, care propulsat-o în showbiz! Bărbatul are 48 de ani

Publicat: 11/02/2020 | 13:25

Daniela Crudu este bine cunoscută ca având numai relații cu năbădăi în showbiz. Fostei asistente TV i-au plăcut întotdeauna băieții răi. Puțină lume știe sau își mai amintește de prima ei relație serioasă, pe care aceasta a avut-o cu un afacerist român.

Bogdan Defta, este bărbatul pe care Cruduța l-a cunoscut în urmă cu zece ani, prin cercurile crailor de Dorobanți, sub porecla de Mucifer. El este cel care a sprijinit-o cel mai mult pe brunetă în prima sa parte a cariei. Practic, el a sponsorizat-o și a ajutat-o să treacă de la statutul de dansatoare în cluburile de noapte, la statutul de asistentă de televiziune.

 

Cei doi s-au iubit câțiva ani buni, dar în 2010, flacăra iubirii s-a stins subit. De la despărțire, lucrurile au mers prost și pe plan financiar pentru așa zisul Mucifer. Acesta a pierdut enorm de mulți bani în afacerile imobiliare, în timpul crizei economice.

 

Ajuns la 48 de ani, Mucifer este acum complet schimbat și nu mai are nici o legătură cu viața mondenă dar nici cu Daniela Crudu, în afara unor fotografii vechi din tabloidele de altădată. Toți cei care l-au cunoscut pe acea vreme au însă doar cuvinte de laudă despre el, mai ales că o trata pe Cruduța ca pe o adevărată prințesă. Acum, însă, prințesă a crescut și a nimerit într-un Bentley, lângă un croat care i-a arătat ”pe viu” ce însemană iubirea cu năbădăi.