Cum arată palatul lui Tzancă Uraganul, manelistul devenit celebru după ce a circulat cu un Rolls-Royce fără asigurare. FOTO

Publicat: 14/01/2020 | 15:00

Manelistul Tzancă Urganul are o mulțime de fani, de care este extrem de iubit și care abia așteaptă să mai scoată câte o piesă sau să îl vadă  la concertele pe care le are. Artistul s-a făcut remarcat și prin stilul oplulet prin care își trăiește viața. După ce și-a etalat mașinlie de lux și articolele vestimentare, Tzancă Urganul dă lovitura de grație, are o casă de sunte de mii de euro.

Celebrul manelist a făcut un tur al casei sale pentru reporterii de la Acces Direct. Palatul lui Tzancă a fost construit de la zero după ideiile și gusturile manelistului. Tot el s-a ocupat și de amenajările interioare, alegând fiecare detaliiu și piesă de mobilă. (CITEȘTE ȘI: TZANCA URAGANUL ȘI-A PREZENTAT COMOARA CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR: ”ADEVĂRATA MEA AVUȚIE!”)

Câți bani a investit în vila de lux

Tzancă Uraganul nu s-a uitat la bani când și-a construit casa de vis. Deși nu a făcut un calcul exact al banilor pe care i-a investit, el a declarat că suma totală depășește peste 300.000 de euro. Vila de aprope de jumătate de milion de euro este plină cu lucruri de valoare, doar canapelele pe care le-a adus din Italia costă peste 10.000 de euro, iar paturile au catifea și foiță de aur, totul este îmbracat în marmură de calitate.

Manelistul se poate mândri și cu o colecție de haine și accesorii care însumate depășesc contravaloare unui apartament. Un sigur contum al lui poate costa în jur de 5.000 de euro. Tzancă a declarat că hainele sunt un element esențial în viața sa și nu contează cât investește în ele. „Sunt pasionat de haine, dacă alte vicii nu am”, a spus manelistul.