Cum arată noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Vedeta a postat o imagine pe internet cu bărbatul de care s-a îndrăgostit

Publicat: 23/12/2020 | 17:03

Bianca Drăgușanu l-a dat uitării pe Alex Bodi. Din prima zi în care fostul soț a fost pus în arest la domiciliu, blondina a început să își afișeze dragostea față de noul ei partener. Bianca a postat pe contul de socializare mai multe imagini în care se afla în compania unui tânăr brunet, căruia nu îi arăta chipul, însă, astăzi, ea l-a arătat fanilor ei pe bărbatul care o face fericită acum.

De ceva vreme, Bianca Drăgușanu iubește din nou. Cel puțin așa reiese din postările pline de fericire ale blondinei. Fosta soție a lui Alex Bodi primește aproape zilnic buchete mari de flori și este din nou cu zâmbetul pe buze.

Deși a ținut să fie discret[ în ceea ce îl privește pe noul ei iubit, iată că, Bianca Drăgușanu nu a putut să se mai abțină, probabil, din prea multă admirație pentru el. Mândră și fericită, sexoasa blondină a pus pe InstaStory o imagine în care apare tânărul brunet și creol care a cucerit-o iremediabil.

VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu, cină romantică alături de noul iubit. Cu ce daruri a surprins-o bărbatul, după ce s-a aflat că Alex Bodi va fi cercetat în arest la domiciliu | VIDEO

Din postare, se vede cum cei doi au mers împreună la restaurantul de lux Fratellini Bistro, unde au luat micul dejun împreună. De asemenea, se observă faptul că bărbatul a lăsat-o câteva momente singură pe blondină, pentru a putea vorbi la telefon, timp în care Bianca l-a fotografiat.

Bianca Drăgușanu a notat la postare „Bună dimineața”.

Bianca Drăgușanu a postat o imagine cu noul său iubit