Cum arăta Neti Sandu înainte să fie celebră. Ce tunsoare avea la 18 ani astrologul de la Pro TV

Publicat: 13/02/2020 | 10:24

Neti Sandu, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi a stârnit tot timpul controverse. Din ce cauză? Din cauza tunsorii sale, care este, de zeci de ani, aceeași. Cu toate acestea, întrebarea de pe buzele tuturor rămâne următoarea: cum arăta Neti Sandu, la vârsta majoratului?

Este una dintre cele mai îndrăgite figuri din showbozul românesc și aduce mereu buna dispoziție pentru toți telespectatorii care îi ascultă horoscopul. Neti Sandu, celebrul astrolog de la PRO Tv nu s-a schimbat prea mult, de-a lungul timpului. La vârsta majoratului, Neti Sandu avea, surpriză, aceeași tunsoare: celebrul bob brunet, care a consacrat-o! Mai mult, vedeta susține că se amuză de fiecare dată când se lovește de oameni care nu o cred atunci când spune că nu poartă perucă.

Neti Sandu, la vârsta majoratului

Deși a ajuns la vârsta de 61 de ani, Neti Sandu se acceptă așa cum este și susține că nu are de gând să scape de ridurile care au apărut odată cu trecerea timpului. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, astrologul de la PRO Tv a declarat că este mulțumită de aspectul său și folosește, pentru a părea mereu fresh, doar câteva lucruri simple, care sunt la îndemâna oricărei femei.

„Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită. Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit. (…) Eu mă accept așa cum sunt, dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează, important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine” a spus Neti Sandu, pentru sursa citată.