Cum arată nepoata lui Nicolae Ceaușescu? Este studentă la Arhitectură și are planuri mari

Publicat: 11/01/2020 | 14:31

Alexandra Ceaușescu are 23 de ani și este o tânără cu un viitor strălucit înainte. Ea este fiica lui Valentin, ultimul dintre cei trei copii a lui Ceaușescu, aflat încă în viață.

Tânăra este studentă la Facultatea de Arhitectură, specializarea Design Interior. Ea fost dintotdeauna o elevă model, foarte cuminte și cu note bună. Drept dovadă stă și nota pe care a reușit să o obțină la examenul de Bacalaureat, 9,46.

Alexandra are 23 de ani și nu a creat niciodată probleme părinților, este frumoasă și discretă. La fel ca tatăl ei, se ține departe de viața publică și nu vrea să iasă în evidență. (VEZI ȘI: CE PORECLĂ RUȘINOASĂ AVEA ELENA CEAUȘESCU. MOTIVUL: NU PURTA NICIODATĂ LENJERIE PE SUB ROCHII SAU FUSTIȚE)

Valentin Ceuasescu, fiul cel mare al lui Nicolae Ceaușescu

Valentin este cel mai mare dintre copiii soților Ceaușescu și singurul care mai este în viață. El este fizician și a terminat studiile la Imperial College din Londra.

În 1970, atunci când s-a reîntors în țară, s-a angajat la Institutul de Fizică Atomică. Tot în același an s-a căsătorit cu Iordana Borilă, alături de care are un fiu, Daniel Valentin. Mariajul nu a durat însă, iar Valentin Ceaușescu s-a recăsătorit, iar din această a doua căsătorie are o fată, pe Alexandra.