Cum arăta Naomi Hedman înainte de X Factor. Imagini de senzație cu iubita lui Florin Ristei. FOTO

Publicat: 13/12/2020 | 14:45

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, arăta diferit înainte de prima sa apariție pe sticlă, la ”X Factor 2020”, sezonul 9.

Mulatra a apelat, în ultimii patru ani, la mai multe intervenții chirugicale. Este vorba despre un implant mamar și agumentarea buzelor cu acid hialuronic. Dar aceste lucruri nu contează deloc pentru Florin Ristei care o iubește mai mult ca orice.

Primele declarații despre relația cu Naomi Hedman

Imediat după ce Naomi a părăsit ”X Factor România 2020”, sezonul 9, Florin Ristei a făcut primele declarații despre relația cu mulatra. Artistul a ținut să precizeze că povestea de dragoste dintre el și Naomi Hedman a început după ce vedeta a ieșit din concurs, nicidecum înainte.

Citește și: Imaginile controversate cu iubita lui Florin Ristei la emisiunea în care a fost ispită. Naomi Hedman s-a bătut cu iubita unui concurent

Naomi Hedman a făcut parte din echipa Deliei, însă, nu a obținut unul dintre cele trei scaune ale artistei pentru semifinale. Iar asta nu este tot! Florin Ristei chiar a povestit că i-a prezentat-o pe Naomi mamei sale!

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect. Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a declarat juratul de la ”X Factor”.