Cum arată Mugur Mihăescu, în prezent. Leana din Vacanța Mare a împlinit, de curând, 54 de ani. FOTO

Publicat: 13/06/2021 | 22:18

În anul 1998, grupul de umor Vacanța Mare debuta cu show-urile care au făcut toată România să râdă. Timpul a trecut, iar actorii din celebra producție s-au schimbat enorm. Toți, mai puțin Mugur Mihăescu.

Ajuns la vârsta de 54 de ani, pe care a împlinit-o recent, mai exact pe 2 iunie, Mugur Mihăescu este neschimbat. Se spune că bărbații fără păr rămân veșnic tineri, căci aspectul pe care îl oferă chelia este unul de un „nou” constant.

În cazul lui Mugur Mihăescu se aplică întocmai zicala aceasta! Deși are 54 de ani, celebrul actor din Vacanța Mare este la fel ca acum 2 decenii, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere al umorului. Haios, sincer și mereu cu glumele la el, Mugur Mihăescu nu ratează ocazia de a-i face pe toți să râdă pe Facebook-ul său, acolo unde, atunci când mai are puțin timp liber, postează numeroase glume sau clipuri video.

Mugur Mihăescu, în categoria tăticilor cool

Despre vedeta Metropola TV se poate spune că face parte din acea categorie de părinți despre care puștii de astăzi spun că sunt părinți cool. În ciuda faptului că vine dintr-o generație în care noțiunea de parenting modern nu prea exista, ci mai degrabă se mergea pe principiul clar „nu ești cuminte, dau milităria jos din pod”, Mugur Mihăescu a reușit să echilibreze perfect relația cu fiica lui, Ivona. Moștenitoare 1 la 1 a carismei celebrului său tată, tânără de 21 de an studiază în Anglia, unde a ales să se mute împreună cu iubitul ei.

Întrebat care a fost abordarea pe care a ales-o în educația fiicei sale, moderatorul emisiunii „Meriți!” de la Metropola TV lasă să se înțeleagă faptul că a fost mai simplu decât pare: „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău! Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, povestea actorul la un moment dat.

Un principiu care, iată, a construit o relație extrem de strânsă între Mugur și Ivona Mihăescu, relație în care, cu siguranță, respectul este temelie.

„Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau, că există nevoie și de măturători pe stradă, dar n-am vrut să fiu unul dintre ei”, povestea, la rândul ei tânăra.