Cum arată mormântul Denisei Manelista după ce a ars ca o torță?! Imagini în premieră

Publicat: 03/01/2020 | 22:54

În a doua zi din 2020, familia Denisei Răducu a trăit momente de panică! Mormântul în care artista își doarme somnul de veci a ars ca o torță. Totul ar fi plecat de la o candelă aprinsă, de unde focul s-a extins, din cauza rafalelor de vânt. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini șocante din cimitirul din Ștefănești, localitatea natală a regretatei cântărețe.(CITEȘTE ȘI: EBA & TOMATĂ, ÎN INSTANȚĂ PENTRU ”CUSTODIA” FETIȚEI LOR!)

Cu o zi în urmă, site-ul nr.1 din România v-a prezentat, în exclusivitate, imagini de-a dreptul șocante. Mormântul Denisei Răducu a fost cuprins de flăcări, care pur și simplu au ”înghițit” locul de veci din cimitirul din Ștefănești. (NU RATA: AMNA ȘI SOȚUL, FILMAȚI ÎMPREUNĂ LA 6 LUNI DE LA DIVORȚ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini incredibile, care ilustrează dezastrul provocat de incendiul din cimitir. (NU RATA: MAI MULTE CUTREMURE VOR ZGUDUI ROMÂNIA ÎN 2020: CEL MAI PUTERNIC S-AR PUTEA ÎNREGISTRA PE…)

Altarul ridicat de rudele artistei nu mai există

Pur și simplu, flăcările uriașe au mistuit mormântul Denisei, iar acum totul arată de-a dreptul dezolant. Acoperișul locului de veci a fost distrus aproape în totalitate, iar altarul ridicat de rudele artistei, care era plin-ochi cu lucrurile pe care cântăreața le îndrăgea, nu mai există.

Mai mult decât atât, crucea impunătoare de marmură a fost afectată destul de tare: scrisul si poza artistei au dispărut din cauza incendiului. (NU RATA: AVEM CEL MAI DETALIAT HOROSCOP CHINEZESC PENTRU NOUL AN: ”VOR FI MOMENTE PLINE DE ARMONIE, ÎNSĂ…”)

Mormântul Denisei Manelista a ars ca o torță

Familia Denisei Răducu, primele informații după ce mormântul ei a ars

Adelina, sora Denisei Răducu, și soțul său au acceptat să ofere detalii despre incidentul petrecut în cursul zilei de 2 ianuarie la mormântul cântăreței. Cumnatul regretatei artiste a mărturisit că, deocamdată, nu se știe exact ce s-a întâmplat acolo și că membrii familiei au exclus ideea că cineva a pus intenționat focul.

Cu lacrimi în ochi și vocea gâtuită, Florin a spus că incidentul îl consideră un semn… și a subliniat că prea a fost uitată îndrăgita vedetă de unii care și-au făcut nume pe spatele ei. Bărbatul a mai afirmat că, în funcție de vreme, după Sfântul Ion, vor începe lucrările de reconstrucție la locul de veci al Denisei Răducu.

Florin a mai declarat că a vorbit cu socrul său, tatăl regretatei vedete, și au stabilit să-i trimită banii necesari pentru lucrări. El a menționat că își doresc să facă un loc special unde să fie aprinse candelele și lumânările și unul pentru depozitarea jucăriilor de pluș.

Cumnatul regretatei Denisa Răducu a mai dezvăluit că a dat de pomană pentru sufletul artistei, în Spania, unde locuiesc. Și că sora cântăreței s-a ocupat de trimiterea unui buchet impresionant de flori, prin curier, care a ajuns la cimitir, chiar înainte ca mormântul să ia foc. (NU RATA: OANA ZĂVORANU S-A ÎMPĂCAT CU ALEX ÎNAINTE DE REVELION. AVEM FILMAREA-DOVADĂ CARE EXCLUDE DIVORȚUL!)

Mormântul Denisei Manelista a ars ca o torță

Când a murit, artista cântărea doar 26 de kilograme

Denisa Manelista a murit pe 23 iulie 2017, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Un echipaj a ajuns la locuința ei la ora 04:39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic. I-au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, după care a fost declarat decesul.

Cântăreața fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular (cancer hepatic primar), o afecțiune cu mortalitate ridicată, speranța de viață a pacienților nedepășind 20 de luni de viață din momentul diagnosticării. Când s-a stins, artista ajunsese să cântărească doar 26 de kilograme. (NU RATA: PROFEȚIILE ÎNFRICOȘĂTOARE ALE BABEI VANGA PENTRU 2020)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)