Cum arată Mariana Negrea, prima soție a lui Nicolae Guță. Femeia i-a dăruit manelistului cinci copii / FOTO

Publicat: 14/04/2021 | 16:01

Mariana Negrea a fost prima soție a lui Nicolae Guță. Ajunsă la 65 de ani, femeia locuiește la Petroșani, în palatul cel mare al familiei. Nu lasă nimic la voia întâmplării, ocupându-se, în special de nepoții și strănepoții ei.

Povestea de iubire dintre Mariana Negrea și Nicolae Guță a început în perioada când actualul manelist avea doar 16 ani, iar ea tocmai împlinise 28 de ani. Legătura dintre ei a durat nu mai puțin de două decenii. Ulterior, cântărețul de muzică de petrecere a fost cuplat doar cu femei mai tinere față de el.

Mariana Negrea, vizitată de manelist

În prezent, Mariana Negrea este casnică și are grijă nu doar de locuința din Petroșani, ci și de toți cei care îi sunt alături. Împreună cu Nicolae Guță, femeia a avut cinci copii: Marian, Nicoleta, Daniela, Cosmin și Nicu.

Chiar dacă s-au despărțit, Nicolae Guță și Mariana Negrea au păstrat o relație bună, iar manelistul o vizitează cu fiecare ocazie când ajunge la Petroșani.

Nicolae Guță, prima experiență sexuală. Alături de… Mariana

Nicolae Guță a avut o viață sexuală extrem de activă. Celebrul manelist și-a pierdut virginitatea la puțin timp după ce a împlinit 16 ani, iar femeia cu care s-a întâmplat acest lucru este chiar prima lui soție, Mariana, cu care s-a căsătorit tot în jurul acestei vârste.