Cum arăta Margherita de la Clejani înainte să consume droguri. Nu era operată şi avea burtică

Publicat: 10/06/2020 | 13:16

Margherita de la Clejani a avut parte de zile grele în această perioadă, după ce a fost implicată într-un accident şi a ieşit pozitiv la testul anti-drog.

Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operaţii

Încă de când era adolescentă, Margherita a fost atrasă de mirajul lumii mondene, iar chiar de la 18 ani a început să „lucreze” la aspectul său fizic. Atunci, şi-a făcut implanturi mamare, deşi părinţii ei s-au opus acestui lucru. După acea intervenţie, tânăra „a dat de gustul” operaţiilor estetice şi a continuat să se „tuneze”.

Astfel, Margherita a trecut de-a lungul anilot prin mai multe intervenţii chirurgicale şi a făcut inclusiv tratamente cu botox şi acid hialuronic foarte costisitoare. Rezultatul a fost pe măsură. Fata Clejanilor este cu totul alt om faţă de cum arăta cu ani în urmă, dovadă fiind şi poza de mai jos, care o prezină înainte de intervenţiile estetice.

Din păcate pentru familia ei, odată cu această transformare radicală, Margherita a început să devină mai rebelă, iar lucrurile au luat o întorsătură tristă la finalul lunii mai, când tânăra a fost implicată într-un accident auto.

Controverse după accidentul Margheritei

Testată cu aparatul etilotest, ea a ieşit negativ, însă a picat testul anti-drog. De altfel, poliţiştii sosiţi la faţa locului au sesizat că aceasta avea gesturi necontrolate şi un comportament necorespunzător.

Comportamentul ei bizar a continuat şi la ieşirea de la audieri când le-a zis jurnaliştilor că a condus bine şi că în maşină cu ea mai era Johnny Depp, totul sub privirile stânjenite ale tatălui său, care venise să o aducă acasă.

“Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

La câteva zile distanţă după accident, Ioniţă de la Clejani a pus incidentul pe seama lui Theo, presupusul iubit al tinerei şi cel cu care se afla în maşină, care ar fi o influenţă negativă asupra Margheritei şi care ar fi păcălit-o să consume substanţe interzise.

De altfel, tânărul a primit în trecut amendă penală după ce a fost condamnat pentru cultivarea, experimentarea, extragerea, producerea, fabricarea, prepararea, transformarea, precum și cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.