Cum arată Lucelia Santos, actrița din ”Sclava Isaura”, la 63 de ani! Cu ce probleme s-a confruntat din cauza rolului

Publicat: 21/06/2021 | 22:19

Sclava Isaura a fost prima telenovela care a apărut în România imediat după Revoluție și a avut un mare succes. Lucelia Santos, actrița ajunsă acum ajunsă la 63 de ani, a luptat din răsputeri să scape de imaginea personajului cu care era asociată în conştiinţa colectivă.

Serialul brazilian a fost difuzat în peste 80 de țări. A fost produs în Brazilia, în 1976,  însă a ajuns în fostele state comuniste din Europa 16 ani mai târziu. În România, a fost difuzată în 1992. Mai mult, difuzarea telenovelei „Sclava Isaura” a fost permisă chiar şi în China. Avea să fie și prima telenovelă difuzată în URSS, între 1988 și 1989. (CITEȘTE ȘI: O MAI ȚII MINTE PE JENNIFER DUMITRAȘCU DIN „ÎNGERAȘII”? CUM ARATĂ LA 19 ANI)

Cum arată Lucelia Santos, actrița din ”Sclava Isaura”, la 63 de ani! Cu ce mari probleme s-a confruntat din cauza rolului

Telenovela prezintă povestea de dragoste interzisă dintre o sclavă și stăpânul ei. Serialul era o adaptare a romanului omonim al scriitorului Bernardo Guimaraes și a avut 100 de episoade. Era povestea unei sclave care încearcă să scape de stăpânul ei, Leoncio Almeida. Fiică a unei sclave, tânăra Isaura este la rândul ei sclavă și trăiește la o fermă în Campos do Goitacazes. Era tratată ca o fiică de Ester, stăpâna ei, dar ca o roabă de Comandorul Almeida, soțul Esterei.

Prima iubire a Isaurei moare într-un incendiu provocat de Leoncio, fiul Comandorului, un individ fără scrupule, obsedat de ea. După mai multe încercări, Isaura îl cunoaște pe Alvaro, un aboliționist alături de care își găsește fericirea. (NU RATA: ÎȚI MAI AMINTEȘTI DE KHADIJA, FIICA LUI JADE DIN CLONA? LA 30 DE ANI S-A TRANSFORMAT COMPLET ȘI E DE NERECUNOSCUT)

Lucelia Santos avea 21 de ani când a interpretat-o pe sclava Isaura. Succesul avea s-o copleșească. Avea să lupte multă vreme pentru a scăpa de imaginea personajului cu care era asociată în conştiinţa colectivă. Iar pentru asta, actriţa a pozat de două ori goală în Playboy. Revista cu ea pe copertă s-a vândut extrem de bine, iar Lucelia a început să fie distribuită şi în roluri mai controversate, dovedind astfel tuturor că poate interpreta și genuri de personaje diametral opuse de Sclava Isaura.

Sursa foto: Instagram