Cum arată Lavinia Pârva după ce a slăbit spectaculos. Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a fotografiat în sală

Publicat: 16/09/2020 | 18:22

După ce a dat naștere primului ei copil, Lavinia Pârva a reușit să ajungă din nou la silueta pe care o avea înainte. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a slăbit spectaculos și arată demențial.

La aproape un an și jumătate de când a devenit mămică pentru prima oară, Lavinia Pârva arată demențial! După ce a adoptat un stil de viață sănătos și a mers la sală, soția lui Ștefan Bănică Jr. a reușit să slăbească spectaculos.

Viața ei s-a schimbat de când a venit pe lume micuțul Alexandru, însă, Lavinia Pârva a vrut cu ardoare să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Iar, acum, ce-i drept, nici n-ai spune că este mămică! Vedeta poate fi oricând confundată cu o puștoaică de 20 de ani. Acest lucru se datorează și sportului pe care îl practică și ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram este dovada vie!

Lavinia Pârva a slăbit spectaculos

Lavinia Pârva, schimbare radicală și de look

După ce a reușit să ajungă din nou la silueta pe care o avea înainte de naștere, artista a decis să adopte un alt stil. Soția lui Ștefan Bănică jr. a decis că este momentul pentru o schimbare, așa că a dat fuga la un hair-stylist din Capitală. Lavinia Pârva a renunțat la părul lung care a consacrat-o pentru o tunsoare bob.

Iar schimbarea a fost pe placul fanilor, care n-au contenit cu urările de bine la adresa ei. (CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA NEŞTIUTĂ DINTRE CIPRIAN MARICA ŞI LAVINIA PÎRVA, SOŢIA LUI ŞTEFAN BĂNICĂ JR. SE ÎNTÂMPLA ÎN 2004)

”Mi-a fost greu sa renunț la parul lung,însă am ales parul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram.

Lavinia Pârva, schimbare radicală de look
Citește și...