Cum arată „Lambada”, soția interlopului Tzanca Uraganul. Imagini în premieră

Publicat: 04/01/2020 | 15:40

Cunoscut interpret de manele, Tzanca Uraganul are parte de numeroși fani care îi ascultă piesele cântate cu pasiunea caracteristică respectivului gen muzical. A ieșit de multe ori în evidență, prin mașini scumpe sau întâmplări în centrul cărora s-a aflat 0 uneori fără să-și dorească asta -, însă manelistul a fost și rămâne un familist convins.

Cu ocazia sărbătorilor, celebrul interpret s-a fotografiat chiar în fața bradului de Crăciun, și nu singur, ci alături de fetița sa și de… Lambada, jumătatea vieții sale. A fost o surpriză pentru mulți dintre cei care i-au accesat pagina de Facebook, fiindcă soția lui Tzanca preferă să fie discretă, iar aparițiile sale sunt rare. Zâmbitori și mândri de ”avuția lor” – așa cum a descri-so Tzanca pe cea mică, la un moment dat, Lambada și soțul au urat, tuturor, ”sărbători fericite”.

”Sărbători fericite la toata lumea…”, a urat Tzanca Uraganul tuturor celor care i-au accesat pagina de socializare.

Tzanca Uraganul, alături de Lambada

”Apoi m-am trezit cu acel pumn în figură”

Tzanca Uraganul s-a trezit cu un pumn în plină figură, în timpul unei petreceri unde presta, asta după ce reușise să cânte aproximativ 30 de minute. A declarat că îl cunoștea pe agresor și știa că este o persoană recalcitrantă, iar totul a plecat de la o sumă de bani pe care Tzanca nu a vrut să i-o dea respectivului.

”Eu m-am dus la acea petrecere să-mi fac prezența. Eu am apucat să când cam 30 de minute, apoi m-am trezit cu acel pumn în figură. Îl cunoșteam pe acel bărbat, știam că este o persoană recalcitrantă. Știu de la alți colegi de-ai mei că i-a scuipat și înjurat. Explicația ar fi că a vrut să-i dau niște bani, iar eu n-am vrut să îi dau. Genul acesta de oameni când văd că un solist ia bani din dedicații trimit pe cineva sau cer ei bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Este depusă plângere, este o anchetă în desfășurare. Așteptăm ca poliția să își facă treaba”, a povestit Tzanca Uraganul, după incident, la Acces Direct.