Cum arată iubitul misterios al Cristinei Spătar! S-a afișat cu el în prima zi a noului an

Publicat: 02/01/2021 | 15:15

Cristina Spărat iubește din nou! Chiar radiază acum, când noul iubit e doar cu ochii pe ea. Cum arată cel care i-a furat inima ”Reginei R&B”?

”Viața e frumoasă!” Acesta a fost mesajul Cristinei Spătar în dreptul fotografiei în care iubitul o ține de talie dar, mai mult, o sărută, drăgăstos. Ea îl cuprinde de mână și zâmbește. E iubire mare între cei doi, asta e clar. Și admiratorii celei considerate ”Regina muzicii R&B” au reacționat și au apreciat, la unison, splendida imagine. „Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc”, spunea Cristina Spătar despre iubitul ei, pentru CANCAN.RO. (CITEȘTE ȘI: „REGINA R&B” ÎȘI SCHIMBĂ MESERIA?! CRISTINA SPĂTAR, ÎN NEGOCIERI PENTRU “REÎNVIEREA” VESTITEI EMISIUNI „DUMINICA ÎN FAMILIE”)

Cum arată iubitul misterios al Cristinei Spătar! S-a afișat cu el în prima zi a noului an

Cum arată iubitul misterios al Cristinei Spătar! S-a afișat cu el în prima zi a noului an

Cu o zi înainte, Cristina le transmitea un mesaj fanilor ei. ”Dragii mei, sper din tot sufletul 2021 să vă aducă tuturor multă sănătate, bucurii, împliniri și puterea de a trece cu bine peste toate încercările vieții, să trecem în noul an cu speranță, alături de famile și de cei dragi! Inchin un pahar în cinstea voastră și vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea! Vă pup și vă iubesc. Toată prețuirea mea”, a fost urarea Cristinei Spătar pentru noul an. (NU RATA: CRISTINA SPĂTAR, DE NERECUNOSCUT DIN CAUZA OPERAȚIILOR ESTETICE! CUM ARATĂ ACUM “REGINA R&B”. FOTO)

Imediat, admiratorii ei au reacționat. ”La mulți ani!!! Să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate atât ție, cât și copilașilor tăi!!!”, ”Să ai parte de cel mai frumos an din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase. La mulți ani!”, ”Wow!!!! La mulți ani! Un an nou cu multe bucurii și sănătate”, au fost replicile fanilor Cristinei.