Cum arată iubita lui Dani Oțil în al doilea trimestru de sarcină. Multe femei ar vrea să aibă trupul ei

Publicat: 12/04/2021 | 14:46

Gabriela Prisăcariu se află în al doilea trimestru de sarcină, însă burtica de-abia i se vede. Iubita lui Dani Oțil este cu adevărat norocoasă, căci are un trup de invidiat, pe care multe femei ar vrea să-l aibă în sarcină.

Dacă unele graviduțe se confruntă cu acumularea de kilograme în plus în timpul sarcinii, iubita lui Dani Oțil este extrem de norocoasă.

Gabriela Prisăcariu are un trup de invidiat și nu este de mirare, căci viața sănătoasă pe care o duce și sportul pe care l-a făcut înainte de a rămâne însărcinată și-au lăsat amprenta asupra siluetei sale de manechin. Pe contul său de Instagram, iubita lui Dani Oțil a postat o fotografie în care poartă un compleu sport, iar burtica de-abia i se vede. Deci, blondina este cu adevărat norocoasă!

Ce pofte de graviduță are Gabriela

Deși unele femei însărcinate au pofte care mai de care mai sofisticate, iubita lui Dani Oțil se mulțumește cu o salată tradițională de roșii, după cum le-a povestit fanilor săi de pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

”Bine că nu îmi cere caviar…”, a scris Gabriela, la momentul respectiv, arătându-le urmăritorilor săi o fotografie cu salata pe care o servea la prânz.

Dani Oțil, dileme înainte de a deveni tătic

Deși mai are de așteptat săptămâni bune până își va cunoaște primul copil, Dani Oțil se confruntă deja cu probleme de viitor tătic. Prezentatorul carismatic a vorbit despre două lucruri-cheie din viața oricărui părinte aflat la început de drum și a subliniat că nu le înțelege rostul.

Subiectul rubricii de parenting, de care se ocupă Ruxandra Luca, a fost reprezentat de sânii femeilor în perioada de alăptare. La un moment dat, Dani Oțil a dezvăluit că nu se simte “pregătit” pentru două lucruri: pentru pompa de sân și pentru “pompa de muc”.

“Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompă de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a reacționat Dani Oțil în cadrul matinalului de la Antena 1.

Pandemia le-a anulat nunta

La începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei sale, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de lumina reflectoarelor, inelul mult-așteptat.

Din cauza pandemiei de coronavirus, însă, cei doi au fost nevoiți să amâne nunta.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.
Sursă foto: Instagram