Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la două luni după ce a adus-o pe lume pe fetița ei

Publicat: 14/05/2021 | 15:35

Gina Pistol a făcut o ședință foto incendiară, în costum de baie, la două luni de la naștere. Iar fanii n-au contenit cu laudele la adresa ei.

În urmă cu două luni, Gina Pistol a adus-o pe lume pe fetița ei. În timpul sarcinii, prezentatoarea TV a luat câteva kilograme în plus și a fost aspru criticată de răutăcioși, dar acum le-a dat peste nas cârcotașilor! Cu o dietă sănătoasă, sport și diverse tratamente corporale, Gina Pistol reușește încet-încet să revină la silueta pe care o avea înainte de sarcină. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL, PROBLEME DUPĂ NAȘTERE. CU CE SE CONFRUNTĂ VEDETA? „PRIMA CONSECINȚA PE CARE O OBSERV ÎN CAZUL MEU”)

Iar imaginile publicate de vedetă… vorbesc de la sine! Îmbrăcată într-un costum de baie negru, întreg, Gina Pistol a făcut o ședință foto incendiară. ”Să te iubești pe tine însăți este cheia spre fericire”, a scris prezentatoarea TV în dreptul fotografiilor. A reușit, într-un timp record, să scape de kilogramele în plus și, ce-i drept, arată senzațional.

Gina Pistol, în costum de baie la două luni de la naștere (sursa FOTO: Instagram)

Smiley a lansat o melodie pentru Gina Pistol

La trei zile după ce a devenit tătic pentru prima oară, Smiley a lansat piesa și videoclipul dedicate fetiței sale. Iar, acum, artistul a lansat o altă piesă, de această dată fiindu-i dedicată Ginei Pistol. În imaginile filmate pe platforma TikTok, Smiley o ia la dans pe mama fetiței sale, își trece mâna prin părul ei, iar Gina îl mângâie pe artist pe spate. (VEZI ȘI: SMILEY A SPUS TOTUL! CE A FĂCUT ARTISTUL PESTRU A AVEA UN SUCCES URIAȘ)

Cadrul se mută apoi într-o cameră, unde se afla micuța Josephine în pătuț. Totul pe versurile celei mai noi melodii ale lui Smiley: ”Noi doi și noaptea”.

@smiley_omul##NoiDoisiNoaptea devenim 3 ? ##smiley ##family @gina.pistol♬ Noi Doi Si Noaptea – Smiley