Cum arată Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vladău, însărcinată în 8 luni! Multe mămici ar vrea să aibă silueta ei

Publicat: 18/04/2020 | 22:13

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au anunțat la finalul anului trecut că urmează să devină părinți. Cei doi o să aibă o fetiță și au ales deja numele bebelușului. Cea mică se va numi Katia.

Gina Chirilă este însărcinată în 8 luni și are în continuare o siluetă de invidiat. Viitoare mămică este extrem de sexy, iar în timpul sarcinii s-a îngrășat doar opt kilograme. Fostul manechin a mărturisit că nu a ținut nici un regim special și nu s-a abținut dacă a avut poftă de ceva. (CITEȘTE ȘI: GINA CHIRILĂ, MĂRTURISIRE-BOMBĂ: “O SĂ DIVORŢĂM, PENTRU CĂ…”. VEDETA E ÎNSĂRCINATĂ CU PRIMUL COPIL AL LUI BOGDAN VLĂDĂU)

„Încerc să mănânc cât mai sănătos, multe fructe și legume. Însă, dacă într-o zi, mi-e poftă de pizza, de exemplu, nu mă abțin”, a declarat Gina Chrilă, în cadrul emisiunii Teo Show.

Gina va naște în plină pandemie de cornavirus

Soția lui Bogdan Vlădău își petrece ultima parte a sarcinii acasă, în izolare, alături Bogdan. Deși urmează să nască în plină pandemia de coronavirus, încearcă să nu se gândească prea mult la acest lucru și speră că totul o să fie în regulă. (VEZI ȘI: ÎNSĂRCINATĂ CU PRIMUL COPIL, GINEI CHIRILĂ I S-A FĂCUT RĂU LA BRAVO, AI STIL! FILMĂRILE S-AU OPRIT IMEDIAT ȘI SOȚIA LUI BOGDAN VLĂDĂU A PRIMIT AJUTOR)

Recent, Gina Chirilă a vorbit cu urmăritorii ei de pe Instagram despre acest subiect și le-a povestit cum se simte.

”Mă întreabă multă lume zilele astea dacă nu îmi este frică să nasc pe vreme de pandemie…am sa va răspund aici și sper să vă motivez cumva și să vă conving in același timp cât de important este sa stam in izolare, sa fim înțelegători, selectivi și receptivi la informațiile din jurul nostru! Aleg sa nu îmi fie frica, ci sa respect măsurile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le urmeze(gravida sau nu) pentru a trece cu bine prin aceasta perioada. Așa ca apelez la voi, la înțelegerea voastră in ceea ce privește importantă normelor de igiena și izolare din aceasta perioada, pentru a ieși învingători, educați, liniștiti și de ce nu, mai buni din aceasta experiența”, a scris Gina.