Cum arată Gianina, soția lui Ștefan Hrușcă. A fost manechin, acum lucrează în IT

Publicat: 13/12/2019 | 13:52

Gianina, soția lui Ștefan Hrușcă, a fost fotomodel, iar acum lucrează în domeniul IT-ului, în Canada, acolo unde s-a mutat după anii 90.

Ştefan Hruşcă a decis să se stabilească în Canada, la scurt timp după Revoluţie. Alături de Gianina. Soție care o perioadă de timp a fost fotomodel, iar acum lucrează ca în domeniul IT, ca programator.

„Sunt un om cu familie și știu ce înseamnă obligațiile familiei, cu fată și băiat. Băiatul are 27 de ani, iar fetița are 18 ani. Ar cam trebui să mă moștenească la talent. Sunt cunoscători, le place să cânte, cânte la pian, la chitară și vocal destul de bine, dar nu știm ce se va întâmpla pe viitor”, a spus Ștefan Hrușcă, în urmă cu mai mulţi ani.

Ștefan și Gianina locuisc într-un cartier scump

Cunoscutul interpret de colinde a povestit, într-unul dintre turneele lui în România, care este viața lui departe de casă. Ștefan Hrușcă a dezvăluit unde locuiește, cum arată vila pe care pe care chiar el a renovat-o. Locuința este din cărămidă, lângă o pădure, și are o imensă grădină. Se află pe o străduță liniștită și curată din Whitby unde, după modelul nord-american, toate casele sunt construite după aceeași schiță. Are patru camere, două băi, piscină și un garaj care poate adăposti două mașini, scrie playtech.ro.

Ștefan Hrușcă a debutat cu Cenaclul Flacăra

Ștefan Hrușcă s-a născut pe 8 decembrie 1957 la Ieud, Maramureș. Este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, unde a susținut peste 1000 de spectacole, în cei 3 ani de colaborare.